• Новинка
Здрав Багажник за съхранение на MNB, Домакински Air Conditioning, Bathroom, без перфорация, Душ-Панел, Тава, Рафтове за съхранение (Цвят: черен)

Здрав Багажник за съхранение на MNB, Домакински Air Conditioning, Bathroom, без перфорация, Душ-Панел, Тава, Рафтове за съхранение

Buyers rating:
BGN 13.87

Налично

【Няма инсталация тренировки】 Полк за душата caddy е конструирана с оглед на защелкивания, лесна инсталация и липса на пробиване в стената, му е лесно да зададете за няколко минутиСъщо така е лесно да се демонтира. 【 Обмислен дизайн 】 Рамка за душ с 90-градусным дуговым парапет, за да се избегнат ненужни и надраскване, за да се предотврати падане на предмети, а височината може да се регулира в съответствие с личните си изисквания.Запознайте се с различни групи от хора.Дъното на дренажна рамки, нито вода, нито мирис. 【Надеждно качество】 Душ стойка е изработена от висококачествен материал ABS, без остри ръбове, и кожата ви да не пострада, здрав, устойчив на корозия, устойчив на надраскване, ръжда, може да бъде насочена вълни, лесен за почистване. 【Модерен Външен вид】 Полк за душ може да се превърне прекарано губи пространство в просторна зона за съхранение на всички елементи може да бъде внимателно сложено на удобно място. 【Широко приложение】 Душ-часова са много подходящи за съхранение и подреждане на настаняване на малки предмети, като сапуни, душ гелове, шампоани, гребени, почистващи препарати и т. 【Няма инсталация тренировки】 Полк за душата caddy е конструирана с оглед на защелкивания, лесна инсталация и липса на пробиване в стената, му е лесно да зададете за няколко минути.Също така е лесно да се демонтира. 【 Обмислен дизайн 】 Рамка за душ с 90-градусным дуговым парапет, за да се избегнат ненужни и надраскване, за да се предотврати падане на предмети, а височината може да се регулира в съответствие с личните си изисквания.Запознайте се с различни групи от хора.Дъното на дренажна рамки, нито вода, нито мирис. 【Надеждно качество】 Душ стойка е изработена от висококачествен материал ABS, без остри ръбове, и кожата ви да не пострада, здрав, устойчив на корозия, устойчив на надраскване, ръжда, може да бъде насочена вълни, лесен за почистване. 【Модерен Външен вид】 Полк за душ може да се превърне прекарано губи пространство в просторна зона за съхранение на всички елементи може да бъде внимателно сложено на удобно място.

Подробности

Подобни продукти в категория