• Новинка
защитени от атмосферни влияния захранващ адаптер с дължина 30 метра /9 m, Съвместим с Blink Outdoor/Indoor/XT/XT2 (не включва камера) (1)

защитени от атмосферни влияния захранващ адаптер с дължина 30 метра /9 m, Съвместим с Blink Outdoor/Indoor/XT/XT2 (не включва

Buyers rating:
BGN 1.33

Налично

1 Една линия за зареждане на устройства - Използвайте кабел за зареждане Shyueda outdoor и захранване за бързо зареждане Blink Outdoor / Indoor / XT / XT2, за да се избегнат проблеми.Вече не трябва да излизат навън и да общуват с батерии в камерата Blink.Сега можете да стартирате фотоапарат на пълна мощност без смяна на батерията. Лесна адаптация - Нашият защитен от атмосферни влияния външен кабел за зареждане, разработена специално за Blink Outdoor / Indoor / XT / XT2, изработен е от висококачествени и устойчиви материали, което го прави най-зарядно устройство за устройства Blink. Удължен е нашият удължен кабел с дължина 30 метра / 9,0 m ви позволява лесно да свържете към електрически контакт, от вътрешната или външната страна на вашия дом.Той е толкова тънък, че можете да го стартирате през прозореца и при това напълно го затворите.Неговата идеална дължина не оставя елементарно. Технология за бързо зареждане - в сравнение с традиционните технологии, той може да бъде възстановен до една напълно заредена състояние за кратко време. Гаранция 3 месеца - Ако нашите продукти не отговарят на вашите очаквания, моля, свържете се с нас и ние ще се опитаме да решим проблема.Ако ние не успеем да решим този проблем, ще получите пълно възстановяване на сумата или замяна - без въпроси.

Подробности

Подобни продукти в категория