• Новинка
Стъклена Чиния за претегляне TEHAUX Лабораторно Обзавеждане 1 бр. Бутилка за претегляне Плоска Бутилка с ниско относително тегло Лабораторно Оборудване Лаборатория ?

Стъклена Чиния за претегляне TEHAUX Лабораторно Обзавеждане 1 бр. Бутилка за претегляне Плоска Бутилка с ниско относително

Buyers rating:
BGN 10.42

Налично

Точното претегляне на малки стъклени контейнери, използвани при анализа на пробатаБутилка за претегляне - това е обичайната лабораторни съдове, прибори, обикновено използвани за теглене на определена сума.Със затворена основание поставена в гърлото на бутилката и предоставя на нейното съдържание, а също така допринася за разливу и изпаряване.Идеален за използване като флакона за ароматизиране или флакон за съхранение.Изработен е от висококачествени стъкло материал, издръжлив при продължително използване.Точното претегляне на малки стъклени контейнери, използвани при анализа на пробата.Бутилка за претегляне - това е обичайната лабораторни съдове, прибори, обикновено използвани за теглене на определена сума.Със затворена основание поставена в гърлото на бутилката и предоставя на нейното съдържание, а също така допринася за разливу и изпаряване.Идеален за използване като флакона за ароматизиране или флакон за съхранение.Изработен е от висококачествени стъкло материал, издръжлив при продължително използване.Описание на Този обект представлява една бутилка за претегляне, произведени от висококачествен стъклен материал, за да може той да ви служи дълго време. материал осигурява издръжливост и практичност. идеален за използване в лаборатории, учебни кабинети по химия и болници.Характеристики - Цвят : прозрачен.- Материал : Синтетичен материал.- Размер : 6, 00 X6, 00 X6, 00 см / 2, 36 X2, 36 X2, 36 инча.- Изработен е от висококачествени стъклени материали, издръжливи и за продължителна употреба.- Бутилка за претегляне - това е обичайната лабораторни съдове, често се използва за претегляне на определено количество.- Точното тегло на малко стъкло на съдържанието.

Подробности

Подобни продукти в категория