• Новинка
Калъф Suyumo за T-Mobile Revvl 6 PRO 5G с фолио HD екран [2 т.], с метален ринг, Defender, Магнитна поставка, Сверхпрочный устойчив на удари Защитен калъф за Revvl 6 Pro (розово злато)

Калъф Suyumo за T-Mobile Revvl 6 PRO 5G с фолио HD екран [2 т.], с метален ринг, Defender, Магнитна поставка, Сверхпрочный

Buyers rating:
BGN 5.75

Налично

✅ 【Защита на T-Mobile Revvl 6 PRO 5 G】 е Предназначена за защита на T-Mobile Revvl 6 PRO 5 G от физически повреди на екрана на телефона и на обектива на камератаСпазвайте интервал между текстури гуми, избягвайте износване. ✅ 【Вградена поставка за краката】 Този калъф Revvl 6 Pro с дизайн на подложки, който се използва като поставка за гледане без помощта на ръце, дава възможност за удобно използване на телефона под всякакъв ъгъл за гледане на видео, филми и Youtube. ✅ 【Защита на военно-клас】 Твърда задната част на кутията на КОМПЮТЪР, мека броня от TPU в комбинация осигуряват двухслойную защита.Амортизирующий броня от TPU предпазва вашия телефон от случайни капки, а на задния панел за PC предпазва Revvl 6 Pro от ежедневното износване и повреди, като драскотини.Освен това, повдигна перваза може ефективно да защити екрана и фотоапарата. ✅ 【Нескользящий дизайн】 Матова повърхност е направена от екологично чист материал за PC без мирис, което осигурява удобен захват.Здрав, годен за чорапи, меки на допир и устойчива на отпечатъци от пръсти, часовник и пот, благодарение на което му е трудно да се изплъзне от ръцете. ✅ 【Качествено обслужване Suyomo】 на Помещение включва : 1x калъф за T-Mobile Revvl 6 Pro 5 G.И безплатен защитно фолио за екрана с висока разделителна способност.Най-добрите услуги и решение да бъдат предоставени ви от Suyumo, ако имате някакви проблеми с този продукт, моля, свържете се с нас по електронната поща. ✅ 【Защита на T-Mobile Revvl 6 PRO 5 G】 е Предназначена за защита на T-Mobile Revvl 6 PRO 5 G от физически повреди на екрана на телефона и на обектива на камерата.Спазвайте интервал между текстури гуми, избягвайте износване. ✅ 【Вградена поставка за краката】 Този калъф Revvl 6 Pro с дизайн на подложки, който се използва като поставка за гледане без помощта на ръце, дава възможност за удобно използване на телефона под всякакъв ъгъл за гледане на видео, филми и Youtube. ✅ 【Защита на военно-клас】 Твърда задната част на кутията на КОМПЮТЪР, мека броня от TPU в комбинация осигуряват двухслойную защита.

Подробности

Подобни продукти в категория

Бокоте 3 x 3 x 12
  • Новинка
Оценки:

Бокоте 3 x 3 x 12

Централна АмерикаМашини работят добре.Естетически качества.Дърводелска опитност водещ американски д�

BGN 12.74