• Новинка
Hemoton 9 Бр. Средство за измиване на лицето основната коняк Гъба Инструменти За Почистване на Инструменти за Грижа за кожата на Лицето Гъба за почистване на кожата на ?

Hemoton 9 Бр. Средство за измиване на лицето основната коняк Гъба Инструменти За Почистване на Инструменти за Грижа за кожата

Buyers rating:
BGN 7.80

Налично

Кърпа за измиване на лицето : Подходящи за лице може да се използва като средство за отстраняване на грим и почистващо средство за лице, нежно масажирате го по лицеГъба за грижа за кожата : Продуктът скоро ще стане добър помощник, когато трябва да се възползват от тях за известно време.Натурална издувам основната коняк : материали от растителни влакна, продуктът е безвреден за кожата и осигурява допълнителна грижа за нея.Гъба-скраб за лице : Продуктът може да даде на приятели, семейство, колеги, да им покаже своята любов и грижа.Затяжка за грижа за кожата на лицето : 3 бр. на Затягане за почистване на кожата на лицето Затягане за миене на кожата Гъба за отстраняване на грим (черни).Пратката включва 9 х гъби за лице Особености -Материал : Слоеная кърпа за грижа за кожата на лицето от PVA. -Размер : около 8,50 X8,50 X2,00 см /3,34 X3,34 X0 Кърпа за почистване на лицето. -Цвят : черен мат за измиване на лицето -Измийте и ще можете да се насладите на удобен масаж и пуховкой за грим. - Опаковка в кутия за съхранение, продукт гигиеничен, ексфолиращи подложки за лицето магазин и удобен за носене. - Продукт скоро ще се превърне в един добър помощник, когато ви се наложи да ги ползват по време на козметика. - Подходящ за ежедневно почистване и отстраняване на грима.Помага да се поддържа здравето на кожата на лицето естествен грижа за лицето. - Продуктът може да се поднесе като подарък на приятели, семейство, колеги, да им покаже своята любов и грижа за средство за измиване на кожата на лицето.Информация за стоки, Гъба за почистване на лицето Е набор от гъби за лицата, които са изработени от здрави материали и могат да бъдат използвани в продължение на известно време. гъба за лице помага за почистване на кожата, дълбоко почистване на порите, премахване на излишните мазнини и отмиване на техните.Дръпвания за отстраняване на грим Това почистващи препарати за още, които нежно отстраняват замърсявания от вашата кожа, което му придава по-мек и по-здравословен вид и намалява появата на акне.

Подробности

Подобни продукти в категория

Тиган Apw Wyott 12X20 W/A W/Dr-Insul. Wmr.
  • Новинка
Оценки:

Тиган Apw Wyott 12X20 W/A W/Dr-Insul. Wmr.

Това е оригинална детайл OEM (производител на оригинално оборудване)Това е оригинална детайл OEM (производ

BGN 1.67
Vinyl Стикер с Логото на Half Life Lambda
  • Новинка
Оценки:

Vinyl Стикер с Логото на Half Life Lambda

Vinyl стикерСтикер е с размер около 3 см с найдълга страна (виж Графики).Помогнете за спасяването на вселен�

BGN 0.67