• Новинка
90-градусов сгъваем панта за преобразуване на 180 градуса десктоп централна шарнирной плоча скрит шарнирный скоба - (Цвят: сребрист)

90-градусов сгъваем панта за преобразуване на 180 градуса десктоп централна шарнирной плоча скрит шарнирный скоба - (Цвят:

Buyers rating:
BGN 3.00

Налично

Цвят : СребристДебелина страничен панел : 1,2. Номер на модел : 305. Материал : желязо.Дължина на цевта : 305. Цвят : Сребрист.Дебелина страничен панел : 1,2. Номер на модел : 305. Материал : желязо.Дължина на цевта : 305. 90 градуса на сгъване панта за преобразуване на 180 градуса маса подкрепа шарнирная плоча скрит шарнирный скоба Дължина : 305 мм 2) Коментари при извършване на резервацията трябва да бъде направено в рамките на 3 дни от момента на резервацията. (С изключение на някои страни и APO/FPO) 3. Ние изпращаме само на потвърдени адреси на поръчката.Адрес на вашата поръчка ТРЯБВА да съвпада С вашия адрес. Показани изображения не са действително стока и са предназначени само за ваша информация. ВРЕМЕТО за ДОСТАВКА на УСЛУГА се предоставя на превозвача и не включва почивните и празнични дни.Време за доставка може да се промени, особено в сезона на отпуските. Поради състоянието на запасите и на разликата във времето ние ще изпратим вашата стока с първата ни достъпни на склад за бърза доставка. Имате 7 дни, за да се свържете с нас и на 30 дни е датата на получаването му.Ако този продукт е на ваше разположение повече от 7 дни, той се счита за използван, и ние няма да ви издадем на стока Характеристики : Дебелина страничен панел : 1,2 Номер на модела : 305Материал : Дължина на жп бъчви : 305 Diy Консумативи : Дървообработване Вид : Мебели за дома контур.

Подробности

Подобни продукти в категория