• Новинка
KESYOO 30 бр 250 мл Новост, Чанта за Кръвта, Чанта за съхранение на Напитки, Чанта за Сок, Чанта за Парти на Хелоуин (Чанта П + Чанта Зомбита + Чанта с черепа, 10 бр/всяка), Укра?

KESYOO 30 бр 250 мл Новост, Чанта за Кръвта, Чанта за съхранение на Напитки, Чанта за Сок, Чанта за Парти на Хелоуин

Buyers rating:
BGN 3.00

Налично

Те са произведени от висококачествен материал, издръжлив и лесенТе ще създадат атмосфера за вашия празник или парти и т., и вие ще се радвате на щастлив и весел време на Хелоуин.Не е лесно, но е хубаво запечатывается.Чудесно за Хелоуин, костюмированной парти или тематични партита със зомбита.Подходящ за напитки в страната, сокове, сода и т., са Приложими в чаени, магазини напитки, кафе, барове, KTV, и т. описаниеЭтот пакет за напитки с кръв идва празно.Изработен от чист хранителен материал, безопасен и няма мирис. нов пакет за напитки, отлично подходящ за Хелоуин, костюмированной парти или тематични партита зомбита. добър контейнер за вечерни напитки, сок, напитки, приложим в чаени, магазини напитки, кафе, барове, KTV, и т. Всеки пакет за кръвта идва с предварително проделанным отвор за лесно закрепване.Характеристики - Цвят : както е показано на фигурата. - Материал : PET / Ню Йорк/ ПВН. - Размер : приблизително. - Чудесно за Хелоуин, костюмированной парти или тематични партита със зомбита. - Подходящ за празнични напитки, сокове, напитки и т. Приложими в чаени, магазини напитки, кафе, барове, KTV, и т. - Не е просто, но е добра запечатване. - Те са произведени от висококачествен материал, издръжлив и лесен. - Те създават атмосфера за вашия празник или парти и т., и вие ще се радвате на щастлив и весел време на Хелоуин.Опаковка, включваща 30 x пакетчета сок за партита.

Подробности

Подобни продукти в категория

СТУПИЦА HONDA 42620-HN0-670, L. RR.
  • Новинка
Оценки:

СТУПИЦА HONDA 42620-HN0-670, L. RR.

Новият Honda OEM Транспортен LOEM Номер : 42620HN0670 (брой 1) Предишен : 42620HM7610 Продуктът е подходящ само за някои от �

BGN 28.77