• Новинка
Детски умни часовници, Водоустойчива IP65, Интелигентно позициониране, Двустранна Телефонна връзка, Снимка с висока разделителна способност, Алармен будилник, Висо?

Детски умни часовници, Водоустойчива IP65, Интелигентно позициониране, Двустранна Телефонна връзка, Снимка с висока

Buyers rating:
BGN 99.66

Налично

【Многофункционални детски умен часовник】 Малки часовници съдържат много полезни функции, които могат както да забавлява, така и да се помогне на детето в животаИма и показване на времето, календар, фотография, видео, позициониране и будилник.Задайте алармата за техните часа с помощта на мобилен телефон, за да напомнят на детето за това, какви полезни навици му помагат. 【Позициониране в реално време】 Позициониране, преглед в реално време.Точно фиксируйте всеки кът на детето, напълно отговаря на жизнения нуждите на позициониране и извънредни ситуации. 【Двустранен разговор】 Двупосочен ясен и стабилен предизвикателство.Звукът става по-силен и може да се чуе и в шумна среда.Гласов чат, по-удобен.Чат, подобен на приложение Chats. По-лесно се управляват, HD voice.Групов чат, лесен за чат.Група чат, поддръжка на множество мобилни телефони. 【Сигурност и удобен дизайн】 Безопасен материал приятен за кожата и диша, мек силиконов каучук, зелено и полезен за здравето, водоустойчив, дишащ и грязеотталкивающий, гъвкава каишка, мек и удобен, мек и еластичен екологично чист силикон. 【Дълъг режим на готовност и водоустойчив IP65】 Висока производителност на батерията по-дълго време на изчакване.Благодарение на высокополимеризованному батерията, изготовленному по поръчка, зареждането става по-бързо, с по-висока производителност и по-дълго време, отколкото при една и съща мощност, което при обичайните, което елиминира необходимостта от дневна зареждане.Водоустойчива IP65.Във вода не се притеснявайте.Много точни водоустойчиви компоненти, за къпане да не се страхуват, да, както обикновено. 【Многофункционални детски умен часовник】 Малки часовници съдържат много полезни функции, които могат както да забавлява, така и да се помогне на детето в живота.Има и показване на времето, календар, фотография, видео, позициониране и будилник.Задайте алармата за техните часа с помощта на мобилен телефон, за да напомнят на детето за това, какви полезни навици му помагат.【Позициониране в реално време 】 позициониране, преглед в реално време.

Подробности

Подобни продукти в категория

Columbia Girls' Fire Side Sherpa Пълна с цип
  • Новинка
Оценки:

Columbia Girls' Fire Side Sherpa Пълна с цип

100% ПолиестерТОПЛО И УЮТНО : Яке Columbia гърлс Fire Side Sherpa с пълна цип е изработена от руно с високо дрямка "пяс�

BGN 1.00
Западен обувки с ресни Roper Kids
  • Новинка
Оценки:

Западен обувки с ресни Roper Kids

100% синтетикаИзкуствена подметка.Дължина на вала км / ч 8.25 инча от простора.Петата е с размер около 1,25 ин

BGN 2.33