• Новинка
Tofficu 1бр 2021 Настолен Календар Офис Настолен Календар Китайски Календар Офис Календар Преносима Палатка Тенис на Притежателя Тел Дневник Планер Настолен Календар, ?

Tofficu 1бр 2021 Настолен Календар Офис Настолен Календар Китайски Календар Офис Календар Преносима Палатка Тенис на Притежателя

Buyers rating:
BGN 1.33

Налично

СЕДМИЧЕН НАСТОЛЕН ПЛАНЕР - С помощта на работното място може лесно да преминете към страница на следващия месецТЕНИС на ПЕРЕКИДНОЙ КАЛЕНДАР - той е изработен от материал, който е много модерен и красив външен вид.ТЕНИС на ДНЕВНИК - идеалният инструмент за това, за да направи живота си по-ефективни.Използването на този календар за 2021 година, можете да записвате бележки, идеи, срещи. КАЛЕНДАР на бобини на 2021 година - това е чудесно украшение на бюрото си.Направете живота си по-смислен.ПРЕНОСИМ КАЛЕНДАР - Проверете вашия списък със задачи с помощта на нашата интересна колекция от лични проектанти.Направете си списък на задачите си, неприятности в дома и поръчки на ден с помощта на тази високо ефективна програма.СЕДМИЧЕН НАСТОЛЕН ПЛАНЕР - С помощта на работното място може лесно да преминете към страница на следващия месец.ТЕНИС на ПЕРЕКИДНОЙ КАЛЕНДАР - той е изработен от материал, който е много модерен и красив външен вид.ТЕНИС на ДНЕВНИК - идеалният инструмент за това, за да направи живота си по-ефективни.Използването на този календар за 2021 година, можете да записвате бележки, идеи, срещи. КАЛЕНДАР на бобини на 2021 година - това е чудесно украшение на бюрото си.Направете живота си по-смислен.ПРЕНОСИМ КАЛЕНДАР - Проверете вашия списък със задачи с помощта на нашата интересна колекция от лични проектанти.Направете си списък на задачите си, неприятности в дома и поръчки на ден с помощта на тази високо ефективна програма.Пратката включва 1 x календар Характеристики - Материал : Поставка за хартия. - Размер : 27,00x26,00x1,50 см / 10,61x10,22x0,59 инча напомняне за рожден ден. - Цвят : Както е показано на Хартиен календар на 2021 година. - Настолен календар е богат на съдържание.Дата и ярлычок фестивал solar term на първа страница са разбираеми от пръв поглед по спиральному календар 2021 година. - Подсилена конструкция с двойна намотка, лесно переворачивающая страница, здрав и дълъг живот.Треугольное основата на стабилно се поддържа, и лесно се накланя към календар-планировщику на 2021 година.

Подробности

Подобни продукти в категория