• Новинка
DAGEDA 2 бр. Течен Руж, Мек Кремав Руж за грим, Матова Козметични Руж с Апликатор-Валяк за Бузите, Очите, Устните, Высокопигментированные Природни, Устойчиви Кадифе руж ?

DAGEDA 2 бр. Течен Руж, Мек Кремав Руж за грим, Матова Козметични Руж с Апликатор-Валяк за Бузите, Очите, Устните, Высокопигментированные

Buyers rating:
BGN 0.67

Налично

【Фантастичен перла светлина】Тези кремав руж, изработени по премиальной формулаТечен руж, получени нежна и копринена.Той няма да се почувства лепкава, когато се прилага върху лицето.Руж за грим също имат перламутровым ефект, който придава лек перлен оттенък, когато се прилага върху кожата, придава блясък на вашето макияжу и ще увеличи своя чар. 【Устойчиви】 Тези течен руж имат ярък цвят, висока наситеност.При използване само трябва внимателно да нанесете я на лицето си, за да се получи добър цветен ефект.Тези течен руж няма лесно выцветать.Той не се отмива грим и не пачкается с течение на времето.Розов руж ще ви помогнат да запазите перфектния грим 24 часа в денонощието. 【Многофункционален】 Тези козметични руж представляват комбинация от мъгливо-розово и персиково-розово цвете.Той е с нежна консистенция, която идеално се съчетава с кожата, придава меко сияние.Освен това, тези течен руж също може да се използва като сенки за очи и червило, те не се развалят, си грим, не sours, можете да ги използвате по всяко време на годината, за да създадете естествен начин. 【Лесна употреба】 Тези руж за лице идват с подобно на гъба, четка, затова няма нужда от допълнителна пискюл, за да натопи тях.Просто отстранете маската, внимателно нанесете руж върху лицето си с помощта на гъба-апликатор, а след това смесете ги с четка или с пръст.Ако цветът утаи на дъното на флакона, леко се разклаща, за да получите красив цвят руж. 【Идеален подарък】 Тази течност за руж е изискана опаковка, компактен дизайн и удобна за переноске.Той е подходящ за дневен грим или специални случаи.Освен това, тези руж ярки и красиви.Тя може да се използва като празничен подарък за роднини и приятели на Коледа, Хелоуин, рожден ден, годишнина, имен ден, абитуриентски бал и други дни.Това е перфектният избор за подарък.Спецификация Марка : DAGEDA Заглавие : Течен руж Цвят : непрозрачно розово, персиково-розово нето Тегло : 7 грама Форма на продукта : течност Характеристики на продукта 1.

Подробности

Подобни продукти в категория