• Новинка
Калъф за телефон Elteker iPhone 14 с държач за карти, една Чанта-портфейл за iPhone 14 за жени с поставка за пръстени, Отделения за кредитни карти с RFID заключване, Поставки за ка?

Калъф за телефон Elteker iPhone 14 с държач за карти, една Чанта-портфейл за iPhone 14 за жени с поставка за пръстени, Отделения

Buyers rating:
BGN 3.33

Налично

【Съвместимост с i Phone 14】- Чанта-портфейл за i Phone 14 (6,1 инча) СамоНе и за други модели.Моля, потвърдете модела на телефона преди закупуването. 【Кожа премиум-клас】- Външната страна на този своята практика е изработена от качествена кожа, те са приятни на допир и са с отлична консистенция.Вътрешен калъф е изработен от траен и мек материал TPU, който може ефективно да защитите телефона си в случай на падане. 【4 слота за карти】- Благодарение на 4 вградени слотам за карти удобно да носят със себе си кредитни карти, необходими за ежедневните пътувания, и малко пари.Дизайн на гнездото за карта във формата на хармоника позволява лесно вмъкване и извличане на карти. 【Поставка за пръстени със завъртане на 360 °】- Вграден държач за пръстени с възможност за завъртане на 360 ° осигурява удобно захващане с една ръка и управление.С него лесно гледане на видео или Face Time.Скоба-пръстен осигурява допълнително сцепление, намаляване на вероятността от падане и счупване на телефона. 【Дизайн с защелкивающейся бутон】- Чанта-портфейл за i Phone 14 има конструкция с защелкивающейся закопчалка, която перфектно защитава вашите кредитни карти и пари в брой от изплъзване.

Подробности

Подобни продукти в категория