• Новинка
Чорапи-трика за училищните танци от мек микрофибър За момичета ALsmiley, Балетные Непрозрачни Чорапогащи на крака (малко Дете /Little Kid/Big Kid)

Чорапи-трика за училищните танци от мек микрофибър За момичета ALsmiley, Балетные Непрозрачни Чорапогащи на крака (малко

Buyers rating:
BGN 3.33

Налично

Изберете размер, за да се запознаете с политиката на връщане на стокатаМатериал : -Висококачествена тъкан, 80% найлон, 20% ликра от микрофибър-120 D. УДОБНА : -Непрозрачна ликра от микрофибър с отлична фиксиране и еластична подкрепа за децата си, по всяко време на годината.РЪЧНО изработени : -в пълен размер подметка, отличен контрол на засаждане и издръжливост, невероятно мека, еластична и гладка.ЦВЯТ : -Невероятно много различни цветове, в продуктова гама; РАЗМЕР : Детски размери от 2 до 14 години. Моля, проверете таблицата размери в описанието на продукта преди пускането на поръчката.МНОГОФУНКЦИОНАЛНОСТ : -КЪМ него можете да вземете рокля, дълги пуловери, под панталони, поли, туники, ботуши.Отличен плътен отглеждане за занимания с танци, изпълнения на живо, училищни униформи, използване в костюми и във всички случаи на живота си!.ПОЧИСТВАНЕ на : -Машинно пране в студена вода с подобни цветове. деликатен цикъл.

Подробности

Подобни продукти в категория