• Новинка
Кухи а моларно Прорезыватель, Силиконова Детска играчка За никнене на млечни зъби, Прорезыватели за новородени Момчета и Момичета, с 4 Унсс За почистване, Не съдърж?

Кухи а моларно Прорезыватель, Силиконова Детска играчка За никнене на млечни зъби, Прорезыватели за новородени

Buyers rating:
BGN 4.20

Налично

【Безопасен материал】 Висококачествен 100% храна мек силиконов материал, нетоксичен, не съдържа BPA, хипоалергичен, отговаря на изискванията на FDA и CPC, издръжлив, за да гризе и дъвче
【ИНТЕЛИГЕНТЕН ДИЗАЙН】 Куха конструкция осигурява идеалното налягане.3 инча и диаметър (0,7 инча) позволява на бебето лесно да заснемат пръчици за дъвчене.Този силиконов прорезыватель с 6 нежни масажни зъби в различни цветове и с различна твърдост в двата края може ефективно масажирайте венците, премахване на дразнене при прорезывании на зъбите.
【Няколко цвята】 Много ярки цветове са полезни за развитието на ретината на очите при бебетата развиват сръчност, привличат вниманието на децата, обучават гъвкавост на очите, това също може да обогати възприемане на дете на цветя / визуално-моторна координация, подходящ за никнене на млечни зъби при бебета и малки деца малки деца.
【ЛЕСНО почистване】Пълнозърнести играчки-прорезыватели така е лесно за почистване!).
【Най-добрите подаръци 】 Малък подарък за момичета и момчета на възраст над 3 години за Коледа, деня на благодарността, рожден ден или детски празник.EKALA се стреми към високо качество на детски принадлежностям, и ако вас не се задоволява с нашите гъвкави тръбички за никнене на млечни зъби, моля, кажете ми за това безплатно! ! .

Подробности

Подобни продукти в категория