• Новинка
COMMANINE Tart Череша Ампульная серум 1,01 унция, анти-ейдж крем за лице за Wrinle - Възстановява еластичността на кожата благодарение на антиоксидантам - Само веганские естес?

COMMANINE Tart Череша Ампульная серум 1,01 унция, анти-ейдж крем за лице за Wrinle - Възстановява еластичността

Buyers rating:
BGN 1.00

Налично

Нашата серум съдържа 60,40% екстракт от горчив череши за еластична кожа 30 000 части на милион липосомального на мелатонин в организма на човека (активно 600 части на милион).Eternal P - патентована съставка за изглаждане на бръчки крем, който съдържа пептиди грах и увеличава проникването в кожата.Двойна грижа с други антиоксидантни компоненти, като астаксантин, екстракт от цветове на хибискус и екстракт от плодове.Грижи за кожата като бариера, като керамидный NP, Пробиотици, Бифида и т. Съставки - веганские и зелени сортове EWG.Съдържа 60,4% екстракт от горчив череши.Повишава еластичността и стегнатостта на кожата. Эстаксантин, екстракт от цветове на хибискус и екстракт от горски плодове допринасят за антиоксидантному действие.Съдържа 30 000 части на милион липосомального на мелатонин (активно 600 части на милион).Мелатонинът помага за успокояване и възстановяване на кожата по време на "Златни кожа" (от 10 часа вечерта до 2 часа през нощта).Това прави кожата по-здрава.Нашата серум, борещ се с бръчките и има подмладяващ ефект.Подобрява производството на еластин и стяга кожата.Съдържа Eternal P, патентована съставка, който представлява пептид на грахово зърно.Антиоксидантната ампульная серум.Съдържа комплекс от пробиотици 4, серамиди NP, бифиды и т. на 100% ВЕГАН (EVE ВЕГЕТАРИАНСКИ Mark).Зелени и Натурални Съставки.Без тестове върху животни.Высокообогащенная ампульная серум.Не е неприятен, но богата текстура.Когато поставите пипетата във флакон-ампула, натиснете бутона на капака.След това отпуснете бутона.Ампула ще отсосана автоматично.Влажна и мека текстура.Бързо се абсорбира.Не е лепкава и освежаващ финал.Не причинява алергии аромат.Освежаващ и Тънък аромат на череша.Eternal P - патентована съставка за изглаждане на бръчки крем, който съдържа пептиди грах и увеличава проникването в кожата. 60,40% екстракт от горчив череши за укрепване на кожата.Антиоксидантно съединение.Грижи за кожата като бариера, като керамидный NP, Пробиотици, Бифида и т. Двойна грижа с други антиоксидантни компоненти, като астаксантин, екстракт от цветове на хибискус и екстракт от плодове.ЕЛАСТИЧНА Отпусната кожа : съдържа 60,4% екстракт от горчив череши.

Подробности

Подобни продукти в категория

Решма Красота-Скраб от Куркума
  • Новинка
Оценки:

Решма Красота-Скраб от Куркума

Има противовъзпалителни и антиоксидантни свойстваИзсветлява цвета на лицето.Околната среда – в обича�

BGN 3.73
Лосион за тяло by CHLOE Chloe 6,6 грама
  • Новинка
Оценки:

Лосион за тяло by CHLOE Chloe 6,6 грама

Продадени Издаден дизайнерски дом Лагерфельда през 1975 г CHLOE е класифициран като луксозен, цветист арома

BGN 1.33
Гел Hampton Sun SPF 15, 4 ет. унция
  • Новинка
Оценки:

Гел Hampton Sun SPF 15, 4 ет. унция

Слънцезащитен крем Hampton Suns Luxe Sport SPF 55 continuomist осигурява найвисоко качество на защита от слънцето, благода

BGN 1.00