• Новинка
Поставка за Такос Стилни и здрави Плочи за такос за дома, партита и децата Използвайте миална машина, фурна и грил-Безопасна от неръждаема стомана, Поставка за тако?

Поставка за Такос Стилни и здрави Плочи за такос за дома, партита и децата Използвайте миална машина, фурна и грил-Безопасна

Buyers rating:
BGN 2.33

Налично

? Титуляр за такос с чаша за соса : Нашият елегантен, модерен титуляр за такос черен цвят, изработен от тежка рамка от неръждаема стомана, подходящи за съхранение на три тако всяка стойка за тако (2 влакчета във всяка опаковка) ? Намаляване на броя на елементарно : продължавайте да ни изпълни с такос, защото за разлика от традиционните чинии, в които се образува каша, нашите поставки за такос държат скорлупки тако вертикално и предотвратяват загубата на съдържанието. ? Подправете тако вторник : Направете си тако вторники по-лесно и по-вкусни с помощта на нашия щанд за тако в мека черупка тако!Използвайте нашата стойка за приготвяне на тако, за да не се разбият черупката при техния монтаж. ? Безопасно за фурна и грил : тези тави за такос от неръждаема стомана, може да се използва директно във фурната за печене тако!Приготвяте плънка, пече се и се поднася тако едно място по-лесно от всякога!. ? Лесна за почистване и съхранение : Нашите държачи за такос са проектирани, така че да е лесна за почистване и може да се мие в съдомиялна машина.Тези влакчета за такос също така може да се редят една върху друга, за лесно съхранение, където и да отидете.Нашата любов към готвенето и обединяването на хората в името на вкусна храна - ето защо ние създадохме Serro.Искахме да създадем най-добрите продукти за такива мероприятия, като партита с тако у дома или в павилион с такос.Хората обичат да ни поставка за такос заради модерен естетичен дизайн.Нашите поставки за такос включва в себе си набор от фрези за макания сосове или салса.Всяка поставка за такос е изработена от материал от неръждаема стомана, който лесно измиване (може да се мие в миялна машина) и се използват повторно.Дайте на тези влакчета за тако подарък или носете ги като сервировочного комплект за тако-бара, на парти.Те ще се зарадват на вашите приятели, семейство и гости!.

Подробности

Подобни продукти в категория

Адаптер hub NRG Gardena SRK-120H, черен
  • Новинка
Оценки:

Адаптер hub NRG Gardena SRK-120H, черен

Предлага найголям избор в управителните колелата на съвременния пазарНашата патентована къс ръкав ви �

BGN 0.33