• Новинка
Голяма Двойна подложка за йога 78 х 51 х 10/15 мм, Много Дебела подложка за упражнения със защита от разкъсвания е Много Широка подложка за фитнес за мъже и жени, за дома ?

Голяма Двойна подложка за йога 78 х 51 х 10/15 мм, Много Дебела подложка за упражнения със защита от разкъсвания е Много Широка

Buyers rating:
BGN 74.66

Налично

【МНОГО ГОЛЯМА ПОДЛОЖКА ЗА УПРАЖНЕНИЯ】 Много дълъг и много широк (78 х 51") подложка за фитнес зала за универсални тренировки без обувкиПредлагаме ви достатъчно място за всяка поза, йога, пилатес, медитация, северно сияние, белите дробове кардиотренировок или други упражнения.Перфектен мат, за правенето на на 2 човек в дома или в студио за йога. 【Ултра АМОРТИЗИРУЮЩИЙ И комфортен】 пенопластовый мат повишена плътност с дебелина 10 мм /15 мм осигурява на тялото ви отлична поддръжка и допълнителен комфорт.Мек на допир, предпазва коленете, лактите и павел по време на всички тренировки, както и поглъща вибрациите и намалява нивото на шум. 【НЕСКОЛЬЗЯЩАЯ ПОВЪРХНОСТ】 Мат голям размер е текстурированную повърхност за подобряване на съединителя, за да може уверено да изпълняват всяко движение.Нескользящая дизайн помага да запази равновесие, много по-дълго и предпазва ставите и коленете, без щети за поддръжка на клиенти или стабилността. 【ЕКОЛОГИЧНО чисти материали】 Еко-мат, изработени от добри материали NBR, който осигурява здраве, одобрен от SGS, не съдържа PVC и не е токсичен.Идеален за използване на закрито, подходящ за бебета и бременни жени.Преди употреба поставете в проветрено място в продължение на 1-2 дни, по-далеч от остри метални предмети и източници на топлина. 【Универсална подложка за фитнес】 идеален като семейна йога, подложка за упражнения в салона, за изграждане на мускули в домашния фитнес зала, зала за стречинг, хата, гореща йога, филиал на йога, подложка за лицеви опори.Може да се използва и като игра подложка за малки деца, постелки за танци, семейна подложка за отдих или офис подложка за сън.Универсална подложка за йога-дизайн за кардио - или филиал на йога в домашния фитнес залата Описание : Този на извънгабаритни килимче за йога два пъти повече от обичайното подложка за йога. двойна ширина, двойна дебелина. специален дизайн за практикуване на йога за двама, възглавница за активна почивка в домашния фитнес зала.Не само подходящ за обикновения пилатес, хатхи, танци, йога за бременни, но и е подходящ за потни лицеви опори, коремни преси, кардиотренировок, изграждането на мускули, стрии, гореща йога с подгряване.Йога / фитнес-често си, легнете на постелката с много гъста мека текстура с дебелина 2/5 инча (10 мм) или 3-5 инча (15 мм), избягване на болки в гърба, идеален килимче за йога за начинаещи или за деца, супер удобна подложка за упражнения.

Подробности

Подобни продукти в категория

Блокче за Йога Body Sport
  • Новинка
Оценки:

Блокче за Йога Body Sport

Осигурете допълнителна височина и подкрепа за безопасно и ефективно изпълнение позиЛека, трайна пяна.У

BGN 1.67