• Новинка
SUWEILE ZLXL427 Потребителски Винаги в сърцето ми Лапа домашен Любимец Урна за Кремация Колие Куче Пепел Бижута Паметник Висулка на паметта BFBLD (метал Цвят: с гравиран)

SUWEILE ZLXL427 Потребителски Винаги в сърцето ми Лапа домашен Любимец Урна за Кремация Колие Куче Пепел Бижута

Buyers rating:
BGN 12.48

Налично

Материал : Неръждаема стомана; без никел и оловоТой не ще выцветать, се деформира или корозират с времето.С огърлица-веригата.Той може да се използва за съхраняване на вашата специална информация, коса, пепел, парфюми, цветя или малки количества от пепелта на любим човек или домашно животно и е най-добрият начин за запомняне на любим човек или домашен любимец.Красив дизайн и удобен за ползване в чорап, той е подходящ за ежедневието и ни вашите любими хора или домашни животни до сърцето си.Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас!Описаниеразмерное колие материал : Този медальон и верижка изработени от неръждаема стомана са идеални за продължителна употреба, отлично запазват спомените си.* Ако трябва да се изреже името на бижута продукт, моля, не забравяйте да изберете опцията "изреже". текстът на не повече от 20 знака.* Ако не сте избрали (не ни казват как трябва да се изрежат), ние изпращаме декорации само без лого. Ръчно измерване, моля, се допуска отклонение 1-3 виж 2. Разликата в цвета е неизбежна поради дисплея, осветление и т. Срокът за доставка на поръчаните стоки ще бъде удължен с няколко дни, моля, приемете, благодаря ти!.

Подробности

Подобни продукти в категория

Tizzi® L / Аквамариновый
  • Новинка
Оценки:

Tizzi® L / Аквамариновый

Размер на продукта (Ш x д x В) : 59 инча (15 см), 9,1 инча (23 см), 2 Тегло : 0,5 килограм (0,24 кг) 23 023 Страна на произход :

BGN 13.80
Eshopps AEO16010 Подобрена серия Adv-300
  • Новинка
Оценки:

Eshopps AEO16010 Подобрена серия Adv-300

Конструкция на канала Эшоппса (ECD, патент, подадена)Уникални Три Водни канал.Голямо отделение за скимер �

BGN 79.33