• Новинка
Коледна Боята по Номера на Боята по Номера за възрастни и Деца, Начинаещи, Комплекти за рисуване по Номера На Платно, Без Рамка САМ Снежен човек Живопис с маслени Бо?

Коледна Боята по Номера на Боята по Номера за възрастни и Деца, Начинаещи, Комплекти за рисуване по Номера

Buyers rating:
BGN 29.85

Налично

【Че ще получите】1 предварително отпечатано платно (без рамка), 1 комплект акрилни бои, 3 висококачествена четка, 1 книжен копие пронумерованного на платното за справка, 2 метални закачалки 【HD платно и акрил】 Боята по номера е направена от висококачествен платно, на повърхността на платното е гладка и чиста, цифри лесно да разпознае и контури ясни линии. екологично чистата акрилна боя, наситени, ярки цветове, лесно се боядиса, изсъхва бързо, трайно покритие. 【Лесно да рисува】 Paint by numbers е много лесно да зацапвам, просто следвайте инструкциите, за да създадете невероятно произведение на изкуството, благодарение на които вие да се почувствате като художник.Можете да изберете хода на топчето в съответствие с вашите лични предпочитания или алтернативно выпадающими числа.Начертайте не е в неговия стил. 【Спокойно И РАДОСТНО】Рисуване с помощта на мастило на набор от City River Paint By Numbers kit може да бъде много забавен и весел.Удоволствието от създаването на най-страхотните произведения на изкуството не се поддава на описание.Това ще ви помогне да се отпуснете и да намалите стреса в свободното си време. 【Услуга за рисуване по номера за възрастни】 Нашите боя със собствените си ръце по номера за начинаещи осигуряват сервизно обслужване за 1 година, а боята по номера-това са висококачествени продукти.Ярки цветове, ясни образи и символи, идеални за начинаещи.Ако имате някакви проблеми, моля, веднага се свържете с нас по електронната поща и ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа.

Подробности

Подобни продукти в категория

Panduit LCD дисплей 1-0-14A-X
  • Новинка
Оценки:

Panduit LCD дисплей 1-0-14A-X

Цилиндри с цветна маркировка, водещи Panduit и тези индексными стаи печати конкуренти, за правилният избор

BGN 4.75
45E1124 IBM 45E1124 IBM 45E1124
  • Новинка
Оценки:

45E1124 IBM 45E1124 IBM 45E1124

IBM 45 E1124 800 / 1600gb Ultrium LTO4 HH, SAS, INT Подробна информация за продукта : Производител : IBM Състоянието на стоката :

BGN 16.40