• Новинка
Комплект черна спирала за мигли 2 в 1 с двоен ефект 4D, Гъста Къдрава Водоустойчиви, Не Размазывающиеся, Устойчиви Очарователни, Обемни Мигли за Жени, Вегетариански Г?

Комплект черна спирала за мигли 2 в 1 с двоен ефект 4D, Гъста Къдрава Водоустойчиви, Не Размазывающиеся, Устойчиви Очарователни,

Buyers rating:
BGN 1.33

Налично

?Спирала 2 в 1 : Спирала 2 в 1 за естествено удължаване и сгъстяванеЩе даде на вашите очи сияен вид, което им яркост и чар.Преносим и лесен за переноске идеално за ежедневна употреба в клубове или по време на партита. ?Функция : Нашата дълга коса с влакна конична форма позволява наистина да проникне във всеки косъм мигли и да се избегне попадане на продукта върху кожата около миглите, без бучки или топки.Спирала за мигли от естествен вид за всички възрасти. ? Уважение към кожата : естествена и овлажнител, ние се стремим да създаваме продукти, които са удобни и безопасни за използване, нашата козметика внимателно отговорност на кожата.Водоустойчив и не избледнява, може да държи дълго време, почти цял ден без проблеми. ? Лесно нанасяне : Лека и преносима спирала лесно се нанася върху миглите и лесно се отстранява.Мека и удобна за вашите мигли.Вегетариански грим за очи без жестокост. ? 100% удовлетворение, ако не сте доволни от нашите продукти или услуги, не се колебайте да се свържете с нас, ние ще направим всичко възможно, за да ви помогне.

Подробности

Подобни продукти в категория