• Новинка
3 Бр., Променящ се Цвят Червило, Балсам за устни, Корейската Фея Червило, с Променящ се Цвят с Променящ се Цвят на Устните, Оцветено Петно, Блясък, Балсамът, Устойчив В?

3 Бр., Променящ се Цвят Червило, Балсам за устни, Корейската Фея Червило, с Променящ се Цвят с Променящ се Цвят на Устните, Оцветено

Buyers rating:
BGN 2.00

Налично

Може в зависимост от температурата и влажността на устните се регулира дълбочината на цвета на устнитеБалсам за устни + червило, не само ухаживающая за устните, но и ви позволява да се насладите наситен пигментированным цвят на вашите устни.Водоустойчив, устойчив хидратиращ крем, направен на базата на маслиново масло, витамин е, пчелен восък и алое вера, за да поддържа устните хидратирана.Изработено от естествени съставки, включително растителни екстракти, полезни за здравето и безопасно.Три цвята за различни нужди. ?【Вид на стоката】 Кристален желейная червило, гланц за устни, което променя цвета си, настроението, устойчива хидратиращи червила, овлажняващ крем за устни, гланц за устни, устни грим. ?【Характеристики】Beauty Ярък водоустойчив овлажняващ крем продължително действие, произведен на базата на масло от какао, пчелен восък и етерични масла за овлажняване на устните. ?【Функции】 Промяна на цвят, за да може в зависимост от температурата и влажността на устните се регулира дълбочината на цвета на устните. ?【Предимства】 Хидратиращ стик / балсам за устни хидратира устните, предпазва от появата на напукани устни, здравословни и безопасни цвят не е лесно да избледняват. ?【Натурална формула】 Витамин е, пчелен восък, растително масло и други естествени съставки, натурален пчелен восък задържа водата, за да се постигне продължителен овлажняващ ефект, лека текстура и интензивно хидратиране осигуряват шелковистое усещане за безтегловност. ?【Идеален подарък】 Лека текстура и интензивно хидратиране осигуряват шелковистое усещане за безтегловност.Идеален за лична употреба или като подарък за вашата майка, съпруга, приятелка на деня на благодарността, рожден ден, Коледа, Хелоуин или други празници.

Подробности

Подобни продукти в категория

Colourpop Lippie Stix - Златисто-Матиран X
  • Новинка
Оценки:

Colourpop Lippie Stix - Златисто-Матиран X

Matte X Lippie Stix е създадена за нанасяне на пигменти с висока интензивност с пълно покритие един мазкомТази ф

BGN 0.33