• Новинка
Държач за чаши вино, Вино Рафтове в селски стил, Висящи Рафтове за чаши вино, Чаши за вино, чаши за вино с 6 куки, за съхранение у дома и в бара, а също и Художествен нас?

Държач за чаши вино, Вино Рафтове в селски стил, Висящи Рафтове за чаши вино, Чаши за вино, чаши за вино с 6 куки, за съхранение

Buyers rating:
BGN 50.76

Налично

【Материал】 Нашата стойка за вино, чаши за вино изработени от здрав метален скелетЛесно се поддава на извивката или деформация, а висококачествено покритие предотвратява окисляването и корозията стъклени рафтове и осигурява по-дълъг експлоатационен живот. 【Защита от падане】 Конструкция с Г-образно една кука, ефективно предотвращающая капка червено вино. 【Органайзер за съхранение на вино, gless】С 6 извити метални куки и винени преживявания не става така лесно можете да се мотае 6 чаши за вино и 2 бутилки червено вино и да ги държи в обсега, идеално място за забавление на приятелите си у дома. 【Спестяване на пространство】 рафт за вино, чаши за вино тази модерна компактен стъклена закачалка, монтирана под шкаф или рафт, предоставя допълнително място за съхранение в бара.Идеален за любителите на вино в бара, в кухнята, а също и в хола и всяко друго място, където вие пожелаете. 【Стабилна и сигурна】Държач за чаши оборудван с широк метален ринг, който образува выровненное основата на крака за задържане на чаши в равновесие и надеждност.Освен това, метална стойка страхотно изглежда на бар багажник, масата в трапезарията или в кухнята. 【Материал】 Нашата стойка за вино, чаши за вино изработени от здрав метален скелет.Лесно се поддава на извивката или деформация, а висококачествено покритие предотвратява окисляването и корозията стъклени рафтове и осигурява по-дълъг експлоатационен живот. 【Защита от падане】 Конструкция с Г-образно една кука, ефективно предотвращающая капка червено вино. 【Органайзер за съхранение на вино, gless】С 6 извити метални куки и винени преживявания не става така лесно можете да се мотае 6 чаши за вино и 2 бутилки червено вино и да ги държи в обсега, идеално място за забавление на приятелите си у дома. 【Спестяване на пространство】 рафт за вино, чаши за вино тази модерна компактен стъклена закачалка, монтирана под шкаф или рафт, предоставя допълнително място за съхранение в бара.Идеален за любителите на вино в бара, в кухнята, а също и в хола и всяко друго място, където вие пожелаете. 【Стабилна и сигурна】Държач за чаши оборудван с широк метален ринг, който образува выровненное основата на крака за задържане на чаши в равновесие и надеждност.

Подробности

Подобни продукти в категория

Тоалетка AFX HVNV3905LAJD2BK Haven, Черен
  • Новинка
Оценки:

Тоалетка AFX HVNV3905LAJD2BK Haven, Черен

Изисква 2 вградени светодиоди с мощност 32 W (влизат в комплекта)Тази лампа за вътрешно / външно осветлени�

BGN 0.33