• Новинка
Такса за разширяване на прототипа, Лесна Инсталация 8 X 12 Дупки Безжичен Винт Прототип На Платката памет Карти за компютър

Такса за разширяване на прототипа, Лесна Инсталация 8 X 12 Дупки Безжичен Винт Прототип На Платката памет Карти

Buyers rating:
BGN 2.33

Налично

ОСНОВНОТО ПРИЛОЖЕНИЕ : Тази прототипная такса използва for за изпълнение на работата по свързване на модул for XBee с отлична производителностЛЕСНА ИНСТАЛАЦИЯ : Прототипная такса е с компактен размер, да е проста и ясна структура и лесно да инсталирате и да правите.ВИНТ ПРОТОТИП : Тази такса прототип е област на прототип с размери 8 х 12 дупки с вградени слотове за карти с памет.СТАБИЛНА ПРОИЗВОДИТЕЛНОСТ : Прототипи платки могат да се изпълняват в команден режим и настройка на различни параметри места излъчване и на окото на мрежата.ШИРОКА СЪВМЕСТИМОСТ : Вградени ключове позволяват безжичен модул взаимодействат с USB-последователни преобразователями или микроконтроллерами.ОСНОВНОТО ПРИЛОЖЕНИЕ : Тази прототипная такса използва for за изпълнение на работата по свързване на модул for XBee с отлична производителност.ЛЕСНА ИНСТАЛАЦИЯ : Прототипная такса е с компактен размер, да е проста и ясна структура и лесно да инсталирате и да правите.ВИНТ ПРОТОТИП : Тази такса прототип е област на прототип с размери 8 х 12 дупки с вградени слотове за карти с памет.СТАБИЛНА ПРОИЗВОДИТЕЛНОСТ : Прототипи платки могат да се изпълняват в команден режим и настройка на различни параметри места излъчване и на окото на мрежата.ШИРОКА СЪВМЕСТИМОСТ : Вградени ключове позволяват безжичен модул взаимодействат с USB-последователни преобразователями или микроконтроллерами. ОСНОВНОТО ПРИЛОЖЕНИЕ : Тази прототипная такса използва for за изпълнение на работата по свързване на модул for XBee с отлична производителност. ВИНТ за прототип : Тази такса за прототип е поле за прототип с размери 8 x 12 дупки с вградени слотове за карти с памет. ШИРОКА СЪВМЕСТИМОСТ : Вградени ключове позволяват безжичен модул взаимодействат с USB-последователни преобразователями или микроконтроллерами. СТАБИЛНА ПРОИЗВОДИТЕЛНОСТ : Прототипи платки могат да се изпълняват в команден режим и настройка на различни параметри места излъчване и на окото на мрежата. ЛЕСНА ИНСТАЛАЦИЯ : Прототипная такса е с компактен размер, да е проста и ясна структура и лесно да инсталирате и да правите.

Подробности

Item Type:
Prototype Screw
Material:
PCB
Board Size:
Approx. 54 x 69mm / 2.1 x 2.7in
Number of Jack:
8 x 12
How to Use:
With its for XBee compatible socket, prototyping area and storage card connector, the Wireless storage is an excellent prototype for wireless applications. You can use this to connect Digi's wireless modules to create a network, solder parts to the prototyping area to create your project, and then use the storage card to store data that can then be easily transferred to a computer:
Package List:
1 x Prototype Screw :

Подобни продукти в категория

Домашен медия сървър NVIDIA SHIELD Pro TV
  • Новинка
Оценки:

Домашен медия сървър NVIDIA SHIELD Pro TV

Опит в системи за домашно кино Наслаждавайте се на несравнима визуален ефект с качеството на 4 K HDR и най�

BGN 99.99
Костно кюртирам G. S Halle №0
  • Новинка
Оценки:

Костно кюртирам G. S Halle №0

Инструменти G S САМО ЧЕ влезе В ПРОДАЖБА В онлайн магазина на G КОСТНО КЮРТИРАМ G ИЗРАБОТЕН От ВИСОКОКАЧЕС

BGN 9.29