• Новинка
Голяма чанта за документи с ключалка, 14.5 * 11 * 4.5 -инчов пожароустойчива кутия-органайзер за файлове, преносим водоустойчив калъф-органайзер за документи, различни н?

Голяма чанта за документи с ключалка, 14.5 * 11 * 4.5 -инчов пожароустойчива кутия-органайзер за файлове, преносим водоустойчив

Buyers rating:
BGN 0.67

Налично

【Голям размер и по-голям капацитет】 L голям чанта за съхранение на документи Размер : 142* 10,63" * 4,2" инча.Могат да се настанят различни документи във формат А3/А4.Органайзер за документи е многослоен дизайн, добавляющий място за съхранение, той включва в себе си 4 джоба за паспорти / брой, 18 слотове за карта, 8 джобове за U-та, 7 големи джобове, от които 2 са с цип, достатъчно големи, за вашия лаптоп, файлове, сертификати и други ценни неща. 【Пожароустойчивост и водоустойчивост】 : пожароустойчива чанта за документи, изработена от прецизна силиконова тъкан от стъклени влакна, която може да издържа на температури до 2000 ° C, е преминал тест UL 94 VTM-0 на пожароустойчивост, това е благородна пожароустойчива водоустойчива чанта, която може да издържи на въздействието на високи температури и пожар в дъждовно време не е нужно да се притеснявате, че файлът се намокри от дъжда. 【Различни начини на носене】 удобна дръжка, монтирана на върха, и регулируема, подвижна презрамка, изработени от висококачествени нейлонового пластмаса и аксесоари от неръждаема стомана.На задната стена, чанти за съхранение на файлове има фиксиран каишка, който е удобно да закача на рычаге куфара по време на пътуване.Разширено определя колан е по-траен и не ще ослабляться и да се разклати. 【ДИЗАЙН ЗАКЛЮЧВАНЕ ТРЕХЗНАЧНЫМ ПАРОЛА】 Защита на личните си данни с помощта на заключване, гарантираща, че вашата договор, карта, сертификат, материали на конференцията, паспорти и т. Не, те ще бъдат изгубени.Източник фабрична парола : 000. Можете да натиснете и задържите бутона, за да промените паролата, която искате да инсталирате. тази кутия за документи, подходящи за офиса, делови мероприятия и пътуване на открито. 【Притежателя важен документ Tamfile 】 : Титуляр важен документ е създаден сигурна среда за съхранение на файлове.Висококачествени материали гарантират, че вие ще го използвате в продължение на години.Lungern GC предоставя на клиентите си приятелски сервизно обслужване и 100% възстановяване, без риск.

Подробности

Подобни продукти в категория