• Новинка
YWBL-WH 3 бр. Отразяващо Огледало с 1 бр. Фокусирующими Лещи за Лазерна машина за гравиране на обектива (Фокусно разстояние 63,5), Машинно Зрение

YWBL-WH 3 бр. Отразяващо Огледало с 1 бр. Фокусирующими Лещи за Лазерна машина за гравиране на обектива (Фокусно

Buyers rating:
BGN 26.63

Налично

Моля, вътрешен цинков селенид, коефициент на пропускливост на светлина представлява 99,5% покритие здрав и издръжливПритежават добри оптични топлинна свойства, висока рефлективност, златни фолио с устойчив на надраскване.Широко се използва в лазерната обработка и е незаменим аксесоар за лазерни гравировальных машини, машини за лазерно маркиране и машини за лазерно рязане.Фокусирующая леща е помощен елемент на оптичния тракт на лазерната машина.След като отразяваща обектива се използва за фокусиране на лъча, най-накрая се постига целта на гравиране или рязане.Силиконовата подложка отразяващи лещи е силиций с добри оптични и топлинна свойства.След нанасяне на отразяващ слой на повърхността на силиций му отражателна способност може да бъде значително подобрена, около 99%, а загуба на светлина, причинена от отражение, на практика може да се избегне.Ние се ангажираме да ви предоставим висококачествени и удобни услуги.Можете да се свържете с нас, ако имате някакви проблеми относно нашия продукт, ние ще ви дадем задоволителен отговор.Моля, вътрешен цинков селенид, коефициент на пропускливост на светлина представлява 99,5% покритие здрав и издръжлив.Притежават добри оптични топлинна свойства, висока рефлективност, златни фолио с устойчив на надраскване.Широко се използва в лазерната обработка и е незаменим аксесоар за лазерни гравировальных машини, машини за лазерно маркиране и машини за лазерно рязане.Фокусирующая леща е помощен елемент на оптичния тракт на лазерната машина.След като отразяваща обектива се използва за фокусиране на лъча, най-накрая се постига целта на гравиране или рязане.Силиконовата подложка отразяващи лещи е силиций с добри оптични и топлинна свойства.След нанасяне на отразяващ слой на повърхността на силиций му отражателна способност може да бъде значително подобрена, около 99%, а загуба на светлина, причинена от отражение, на практика може да се избегне.Ние се ангажираме да ви предоставим висококачествени и удобни услуги.Можете да се свържете с нас, ако имате някакви проблеми относно нашия продукт, ние ще ви дадем задоволителен отговор.Параметри : Тип на продукта : Комплект за лазерни лещи Лазерно отразяващо огледало : Материал : Силикон покритие Диапазон : 10,6 μm Допуск на диаметъра : + 0 /-0,1 мм Толеранс за дебелината на : ± 0,1 mm Тип на повърхността на : Диаметър λ / 2 инча Качество на повърхността : 40-20 Диаметър : прибл.

Подробности

Item Type:
Laser Lens Set
Laser Reflective Mirror:
 
Material:
Silicon
Coating Band:
10.6μm
Diameter Tolerance:
+0/-0.1mm
Thickness Tolerance:
±0.1mm
Surface Type:
λ/2per1in Dia
Surface Quality:
40-20
Diameter:
Approx. 20mm / 0.8in
Thickness:
Approx. 3mm / 0.1in
Applicable Power:
60W-300W (high power)
Laser Focusing Lens:
 
Material:
Zinc Selenide
Focal Length:
Approx. 50.8mm / 2in, 63.5mm / 2.5in
Diameter:
Approx. 20mm / 0.8in
Thickness:
Approx. 2mm / 0.1in
Scope of Application:
 
Laser focusing lens is widely used in laser processing and is an indispensable accessory for laser engraving machine, laser marking machine and laser cutting machine:
The focusing lens is the optical path accessory of the laser machine. Used to focus the beam after reflecting the lens to achieve the purpose of engraving or cutting:
How to Use:
 
1. For cutting leather, wood boards and other dusty environments, wipe it at least once a day. Use a cotton swab to wipe gently from the inside to the outside. Wait for evaporate before processing.:
2. After replacing the focusing lens, you need to fine-tune the focusing lens barrel up and down to see which height is the smallest.:
Package List:
3 x Reflective Mirror:
1 x Focusing Lens:

Подобни продукти в категория

Венец от тръни на Христос
  • Новинка
Оценки:

Венец от тръни на Христос

Ръчна изработкаНаправено от орехово дърво Орехи.Тази елегантна дървена репродукция на Исус Христос с т

BGN 57.40