• Новинка
Сладък Пепелници за Цигари, Пепелник с капак DDAJJAJ, Дървени Пепелник от Неръждаема Стомана, Преносим Пепелник Декоративна, Ветрозащитная Пепелник за дома, двора, на ?

Сладък Пепелници за Цигари, Пепелник с капак DDAJJAJ, Дървени Пепелник от Неръждаема Стомана, Преносим Пепелник Декоративна,

Buyers rating:
BGN 4.99

Налично

【ВЕТРОЗАЩИТНЫЙ дизайн】 Е страхотна пепелник с капак, който предпазва пепел от сдувания вятър, подходящ за използване на открито и закрито и осигурява по-малка циркулация на дим 【ЛЕСНО почистване】 Нашата дървена пепелник с вложка от неръждаема стомана, когато желаете да почистите, просто извадете пепелника от неръждаема стомана, изплакнете под течаща вода и подсушете с кърпа. 【Перфектен размер】 3,66 х 3,66" x 1,89" (9,3 x 9,3 x 4,8 см) нето тегло : 0,4 паунда (180 г). 【ХУБАВ ПОДАРЪК】 Хубав подарък за пушачи и за непушачи.Не само на улицата в пепелника, но и украса под формата на произведения на изкуството, която привлича вниманието на украса за офис, дом, тераса, ресторант, KTV, кафе, хотел, кола и креативен подарък за рожден ден, годишнина, Коледа, Нова година и Деня на Св. Валентин, или всеки друг подарък за повод. 【ГАРАНЦИЯ за КАЧЕСТВО】 на Удовлетвореността на клиентите е наш основен приоритет.Купувайте нашите класни пепелници, ако имате някакви недоволство или въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас, ние ще бъдем за първи път да реши за себе си. 【Гаранция за удовлетвореност】 имаме строг процес на проверка на качеството преди изпращане, за да се гарантира, че получавате идеалната пепелник.Ако не сте напълно доволни от покупката си, моля, свържете се директно с нас, ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа.Ние ще направим всичко възможно, за да разреши проблема.

Подробности

Подобни продукти в категория

Модел на Кораб в бутилка (Голяма)
  • Новинка
Оценки:

Модел на Кораб в бутилка (Голяма)

Рядък модел на бутилката е подходяща за подаръци и аксесоариКласически стъклени Бутилки, намерени в бл�

BGN 12.78