• Новинка
Дървени панти Linpeng /Дървени халки за бродерия /Бижута със собствените си ръце /Ring-Окачване/Конектори за бижута / Размер на пръстен 30 мм, Вътрешен диаметър 18 мм / Сребр?

Дървени панти Linpeng /Дървени халки за бродерия /Бижута със собствените си ръце /Ring-Окачване/Конектори за бижута / Размер

Buyers rating:
BGN 1.67

Налично

Специално проектиран за производство на масивни бижута, тъй като дървени пръстени голям по размер, но много по-леки в теглото, се предлагат в 3 размера и 10 цвятаРазмери на пръстените Диаметър 30 мм, вътрешен диаметър 18 мм, 5 бр. червени на цвят. Може да се използва в поделках или бижута за чанти, чрез техните пришивания. Специално проектиран за производство на масивни бижута, тъй като размерите на дървени пръстени големи, но са много леки в теглото, се предлагат в 3 размера и 10 цвята.Размери на пръстените Диаметър 30 мм, вътрешен диаметър 18 мм, 5 бр. червени на цвят. Може да се използва в поделках или бижута за чанти, чрез техните пришивания. Цветни дървени панти могат да бъдат декорации за шал, шапка или за производство на бижута по собствен дизайн на клиента.Модерен и освежаващ, лек, идеален за направата на орнаменти в стил хипи.Също така може да се използва като инструменти За производство на пръстени от бутилки.

Подробности

Подобни продукти в категория