• Новинка
Голям разтегателен Бамбук Органайзер за чекмеджетата -Органайзер за кухненски прибори, прибори за хранене и сребро-Дървена Регулируема Органайзер за ножове в кух?

Голям разтегателен Бамбук Органайзер за чекмеджетата -Органайзер за кухненски прибори, прибори за хранене и сребро-Дървена

Buyers rating:
BGN 0.67

Налично

Структура : 100% бамбук, основна плоча : МДФ, меламиново покритие фурнир ★ РАЗТЕГАТЕЛНИ И регулируема органайзер за СЪДОВЕ : Този бамбук органайзер за прибори с 6-8 отделения може да се регулира от 12,9 см (затворен) и 19 инча (за напреднали), с плавно скольжением. ★ НЕЗАБАВЕН РЕД в ЧЕКМЕДЖЕТО кутии : кажете сбогом на елементарно сега, с бамбуковым чекмедже за прибори за хранене bamotto premium в выдвижном кутия незабавно се образува 8 отделения за съхранение на прибори за хранене, прибори за хранене, комплекти прибори за хранене и ножове, всички организирани и лесни за намиране. ★ МНОГОФУНКЦИОНАЛЕН органайзер : Този бамбуков поднос за прибори за хранене изглежда леко и елегантно. прибиращ тава - задължителен продукт за организиране на вашия кутия.Той е предназначен не само за съхранение на вещи от първа необходимост в кухнята, но и за съхраняване на моливи, химикалки, кламери в офиса, бижута, часовници, тоалетни принадлежности, козметика в спалнята, банята, отстранете от кутията и да държиш всичко в рамките на reach. ★ Бърз монтаж Лесен за почистване, просто трябва да бъде бамбук органайзер за чекмеджета с влажна кърпа. ★ Еко-приятелски обслужване на клиенти на здрава конструкция. Разширено (19 x 18 x 2 инча).Основен материал : бамбук.Структура : 100% бамбук.Основна плоча : МДФ, меламиново покритие фурнир.

Подробности

Подобни продукти в категория

AK-Interactive Wash 35 мл Прясна Кал
  • Новинка
Оценки:

AK-Interactive Wash 35 мл Прясна Кал

Емайла на продуктаПостигане на максимално реалистични ефекти.Специално разработени за създаване на мр

BGN 2.29