• Новинка
Капачка за баня PFCDZDU, Самозалепваща дъска за баня с дебелина 1,1 см, Сгъваеми Пыленепроницаемые корита за баня, Термостойкая шкаф за баня (Цвят: бял, размер: 175x75 см)

Капачка за баня PFCDZDU, Самозалепваща дъска за баня с дебелина 1,1 см, Сгъваеми Пыленепроницаемые корита за баня, Термостойкая

Buyers rating:
BGN 1.33

Налично

【ИЗОЛИРАЩ КАЛЪФ】 Тази дъска за баня може да се предотврати попадането на прах в банята, когато не се използва ванаПри използване на бани делото за баня загрее водата в банята. 【Материал своята практика ЗА баня】 В портативни случай за баня използван висококачествен PVC, много подходящ за употреба в банята.Връзка изработено от эластомерного материал, след многократно огъване го е лесно да се деформира и повреди. 【Голяма товароносимост】 Натоварване до 10 кг, не само можете да сложите към водата във ваната за вашия мобилен телефон, чаши за вино и т.Тя може да се използва за организиране на принадлежности за баня. 【ШИРОКО се ИЗПОЛЗВА】Той е много подходящ за семейни бани, апартаменти, спални, хотели, спортни зали и клубове, за поставяне на тоалетни принадлежности, средства за грижа за кожата, мобилни телефони и други предмети. 【РЕЛАКСИРАТЕ】 Едно нещо, с множество функции, пылезащитная дъска, капак за запазване на топлината в група за съхранение в банята, за да отговарят на различни нужди при къпане. 【ИЗОЛИРАЩ КАЛЪФ】 Тази дъска за баня може да се предотврати попадането на прах в банята, когато не се използва вана.При използване на бани делото за баня загрее водата в банята. 【Материал своята практика ЗА баня】 В портативни случай за баня използван висококачествен PVC, много подходящ за употреба в банята.Връзка изработено от эластомерного материал, след многократно огъване го е лесно да се деформира и повреди. 【Голяма товароносимост】 Натоварване до 10 кг, не само можете да сложите към водата във ваната за вашия мобилен телефон, чаши за вино и т.Тя може да се използва за организиране на принадлежности за баня. 【ШИРОКО се ИЗПОЛЗВА】Той е много подходящ за семейни бани, апартаменти, спални, хотели, спортни зали и клубове, за поставяне на тоалетни принадлежности, средства за грижа за кожата, мобилни телефони и други предмети. 【РЕЛАКСИРАТЕ】 Едно нещо, с множество функции, пылезащитная дъска, капак за запазване на топлината в група за съхранение в банята, за да отговарят на различни нужди при къпане.

Подробности

Подобни продукти в категория