• Новинка
Ретро комплект саксии кафе в турски стил, 8,46x5,11 инча, Чаена Колба, Средни Чай комплекти за жени, Тава за Варене на чай и 6 Чаши, Украса за Бродерия, Набор от Делви, Турс?

Ретро комплект саксии кафе в турски стил, 8,46x5,11 инча, Чаена Колба, Средни Чай комплекти за жени, Тава за Варене на чай и

Buyers rating:
BGN 2.67

Налично

【За размера и чайном комплект от 8 теми】 Това е много функционален комплект чаени чаши, размер на крушка : приблизително 22x13 см / 811 инча (ВхШ); Размера на чаши за вино : около 5x5x6.55 см (В х Ш х д). Капацитет : чаша за вино 30 мл, бутилка за вино 250 мл. Моля, потвърдете, съответства ли размера на вашите нужди преди да купите.Включително кана с Чайным тава Ръчно изработени и на Чаени чаши. 【Набор за приготвяне на вино от с сплав】 Нашия турски каната е изработена от висококачествени материали от с сплав, е безопасна за употреба, безвреден за околната среда и е трайна.Това е просто висококачествено луксозно украшение за дома, което дава на хората ярки усещания. 【Стилен и европейски стил】Това е идеалното бижу ще даде своя дом по-европейски стил, както практичен, така и декоративен.Този чай е изпълнен в старинен европейски стил чаени чаши, което му придава стилен и очарователен вид.Нашият набор от турски манекени - това е полезен вид бижута ръчна изработка, подходящ за връчване на подаръци и украса за масата. 【Подходящи за сватбен подарък】 Нашия набор чаени чаши от 6 броя, подходящи за настаняване в спалнята, антре, всекидневна, маса и т. Също са чудесен сватбен подарък за младоженците или поздравление с влизането в нов дом. 【Нашето сервизно обслужване】 Ако имате някакви проблеми с турския набор от турски манекени, просто, моля, изпратете ни съобщение и ние ще направим всичко възможно, за да ги решат.Ние се стремим да ви осигури приятно преживяване за пазаруване, ако имате някакви проблеми със стока, можете да се свържете с нас.Край на изделия от гладка, на допир и нежен не травмирует ръка.Качеството на изработка е различен внимание и коннотативностью, показвайки луксозно качество.Чаша е с уникален дизайн, в който се обръща внимание на всеки детайл, което показва темперамента на кралския двор.Дръжката е красива дъга, му е лесно да носят със себе си.Тава плосък и стабилен, здрав, с шарките в европейски стил и цветова комбинация по-класическо и романтично в европейски стил.

Подробности

Подобни продукти в категория

Мъжки Hoody с принтом от Фен
  • Новинка
Оценки:

Мъжки Hoody с принтом от Фен

Произведено в САЩИздърпайте закопчалка.ИДЕАЛНО ЗА ВСЕКИ ПОВОД : нашият уникален дизайн ще ви помогне да

BGN 20.78
Каишка A73 Hi-Power II
  • Новинка
Оценки:

Каишка A73 Hi-Power II

EPDM за устойчивост на атмосферни влияния, масла, вода и някои растворителямКабели, закрепени към корпуса

BGN 1.00