• Новинка
Кутия за съхранение на бельо от плат Оксфорд NC, Чорапи, Обувки, Решетчатая Кутия За обличане, Сгъваема Прозрачна Мека Капачка, Кутия за съхранение под леглото, 29,3 ин?

Кутия за съхранение на бельо от плат Оксфорд NC, Чорапи, Обувки, Решетчатая Кутия За обличане, Сгъваема Прозрачна Мека Капачка,

Buyers rating:
BGN 0.67

Налично

[функция] нов избор за индивидуални настройки и модерен склад също така ще ви осигури чистота и стройност в домашна обстановка, ще ви предпази от елементарно, ефективно ще осигури един подреден живот, бърз достъп, гъвкавост и разнообразие на стилове за съхранение [по-голям капацитет] в тази чанта за съхранение на дрехи е вградено 10 клетки за съхранение; В една и могат да се съхраняват до 20 чифта бельо или 10 чифта обувки.Независимо от това, колко дрехи снимана, тя може лесно да се допълни с памет; Плочки не заема място.Може да се сгъва и съхранява, когато това не е необходимо, за да спестите място. [здрав материал] от висок клас оксфордския текстилен материал, зелени, без миризма, защита на околната среда и здравето.Около и на дъното се използва сгъсти и nbr картон, благодарение на което пакет за съхранение лесно се деформират, което може да отговори на вашите нужди за дългосрочно съхранение. [прозрачен визуален елемент] в прозрачна визуален прозорец в горната част можете да видите визуално предмети, съхранявани в чанта за съхранение, която лесно да намерите и да се вземе по всяко време.Той има функция за защита от прах и не е нужно да се притеснявате за прах, когато той се поставя под леглото. [интимен дизайн] отпред и отстрани такива писалки.Материал мрежи с висока плътност здрав, това е лесно да се заеме и да се движат.Метален цип 5 # достатъчно е здрав, да отварят и затварят плавно, че е подходящ за ежедневна употреба. [функция] нов избор за индивидуални настройки и модерен склад също така ще ви осигури чистота и стройност в домашна обстановка, ще ви предпази от елементарно, ефективно ще осигури един подреден живот, бърз достъп, гъвкавост и разнообразие на стилове за съхранение. [по-голям капацитет] в тази чанта за съхранение на дрехи е вградено 10 клетки за съхранение; В една и могат да се съхраняват до 20 чифта бельо или 10 чифта обувки.Независимо от това, колко дрехи снимана, тя може лесно да се допълни с памет; Плочки не заема място.Може да се сгъва и съхранява, когато това не е необходимо, за да спестите място. [здрав материал] от висок клас оксфордския текстилен материал, зелени, без миризма, защита на околната среда и здравето.Около и на дъното се използва сгъсти и nbr картон, благодарение на което пакет за съхранение лесно се деформират, което може да отговори на вашите нужди за дългосрочно съхранение. [прозрачен визуален елемент] в прозрачна визуален прозорец в горната част можете да видите визуално предмети, съхранявани в чанта за съхранение, която лесно да намерите и да се вземе по всяко време.

Подробности

Подобни продукти в категория