• Новинка
Масажор За крака в душата си, да Запазва Кожата по-Гладка, Лесно се Почиства Краката в Банята, Подобрява Релаксация на Мускулите на Краката за Бански центрове за Бан

Масажор За крака в душата си, да Запазва Кожата по-Гладка, Лесно се Почиства Краката в Банята, Подобрява Релаксация на

Buyers rating:
BGN 2.00

Налично

Скрубер за почистване на краката, лесно се нанася с пета на чорап, подходящ за хора от всички възрастиПрепарат за измиване на краката, за душата широко се използва в бани, хавлиени центрове и тоалетни помещения.Благодарение на повече от 1000 щеткам отгоре и отдолу, както и пемзе на пета, да се ходи лесно.Подобрете циркулацията на кръвта, разтривайте и масаж на стъпалата, а също и отпуснете мускулите на краката.Ексфолира омертвевшую кожата, ексфолира мазоли, твърди натоптыши, пукнатини, роговую гиперплазию, etc.to запазва кожата гладка. Скрубер за почистване на краката, лесно се нанася с пета на чорап, подходящ за хора от всички възрасти. Ексфолира омертвевшую кожата, ексфолира мазоли, твърди натоптыши, пукнатини, роговую гиперплазию, etc.to запазва кожата гладка. С повече от 1000 четки отгоре и отдолу и пемза на петата, удобни за краката. Присоску в долната част може да се монтира или да го преместите по всяко време, за удобство на употреба. Подобрете циркулацията на кръвта, разтривайте и масаж на стъпалата, а също и отпуснете мускулите на краката.Параметри : Тип на продукта : Скрубер за душата Материал : пластмаса Тегло : прибл. 236 г / 8,3 грама Цвят : син Тип приложения : баня, център за баня, санитарен възел Размер на продукта : приблизително 28x14x10 см / 11,0x5,5x3,9 инча Осъществяване списък : 1 х стъргало за краката, за душата Забележка : 1. Моля, се допуска отклонение 0-1 инч от ръчно измерване.Благодарим ви за разбирането. Монитори калибриран по различен начин, цвят на продукта, показан на снимката, може да се различават малко от реалния обект.Моля, обърнете истински като стандарт.

Подробности

Item Type:
Shower Foot Scrubber
Material:
Plastic
Weight:
Approx. 236g / 8.3oz
Color:
Blue
Applicable Type:
Bathroom, bath center, bath room
Product Size:
Approx. 28x14x10cm / 11.0x5.5x3.9in
Package List:
1 x Shower Foot Scrubber:
Note:
1. Please allow 0‑1 inch error due to manual measurement. Thanks for your understanding.:
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard.:

Подобни продукти в категория