• Новинка
3 Опаковки Ротанговых Кошници за съхранение, Сервировочный Тава от Ратан Бочкообразного тип, Кошница за организация на Работния плот, Изплетен кош за Хранене, Плод?

3 Опаковки Ротанговых Кошници за съхранение, Сервировочный Тава от Ратан Бочкообразного тип, Кошница за организация на Работния

Buyers rating:
BGN 0.67

Налично

?Размер И опаковка? Кошница за съхранение включва 3 кошници, всяка от които се различава по размерКошница бочкообразной форма, широки горе и тесни долу, естествен цвят и здрава.Три размера : S : 5.5 в/17 * 15 * 11.5 виж Кошницата може да се опаковат в стекове за пестене на място. Ръчно изработени ?? Всяка от нашите плетени корзиночных изделия, изработени ръчно, то е много лесно и трайно.Всеки бастун е много гладка и равна. ?Многофункционален склад? Използвайте тези многофункционални плетени кошници за организиране на рафтове, шкафове и други жилищни помещения на къщата.Кошници от ратан са подходящи за кухни, бани, спални, дневни или битови помещения за поддържане на чистота и ред. 3 отделни кошници за съхранение на ключове, закуски, плодове, зеленчуци и т. ? Декоративна кутия за съхранение на? Мед, кафяв цвят може лесно да се комбинира с различни стилове на оформяне, което, без съмнение, ще добави и естественост на вашето жилище. Изискан Подарък ?? Можете да използвате това ротанговое чиния с плодове като уникална кошница за плодове или да използвате други малки подаръци, за да направим перфектната чанта за сватба, housewarming, рожден ден или детски душата!.Технически характеристики : Материал : PP Цвят : Мед, кафяв Размер : S : 5.5 см Опаковка включва : 3 кошници от ратан.

Подробности

Подобни продукти в категория