• Новинка
xikeyishu на Открито с цветя и птици Съвременна Живопис с Гълъб на Мира Декорация на Модно Бижу Стая, Коридор, Хол, Спалня Художествена Модерна баня (Безрамная) Подарочн?

xikeyishu на Открито с цветя и птици Съвременна Живопис с Гълъб на Мира Декорация на Модно Бижу Стая, Коридор, Хол, Спалня Художествена

Buyers rating:
BGN 3.33

Налично

[Продукт] : Стенни картини, Гълъб на мира, 1 бр, боядисване, окачен на стената. 【Размер 】 : 138x69 виж [Приложимо] : Това е идеално за декорация на дома за красивите подаръци, творчески домове, спални, кухни, офиси, хотели, ресторанти, офиси, бани, барове и т., подходящ за семейство и приятели. [Качество] : Можете да покажете ново вътрешна декорация на помещения, в които не можете да си представите!За разлика от плакати, снимките са много интересни и причиняват хората на определени чувства.Може да накара хората да се чувстват качество. [Атмосферата] : Модерен стил, незабавно което променя атмосферата на стаята. *【Забележка : Рамка и т. не са приложени.Автор е на работа, Уан Ли, в момента е член на Асоциацията на китайските художници, член на Китайското общество и изящна живопис четка, преподавател по калиграфия и семинар по калиграфия Школа по изкуствата в Китайския университет на People 's и асистент инструктор на семинар по калиграфия и живопис Чен Чуаньси Училище за изкуства на Университета на People' s daily. можете да съберете 100% , сираци, ръчно рисувани от художника ръчно.Това също е добър избор за подарък.

Подробности

Подобни продукти в категория

LUCILLE BALL 11Х14 СНИМКА №8
  • Новинка
Оценки:

LUCILLE BALL 11Х14 СНИМКА №8

Професионално реставрирана, архивно обработена ново изданиеКартина с отлично качество Изпратен в гъст

BGN 5.76
АДЕЛ ДЖЕРГЕНС СНИМКА 1
  • Новинка
Оценки:

АДЕЛ ДЖЕРГЕНС СНИМКА 1

Професионално реставрирана, архивно обработена ново изданиеКартина с отлично качество Изпратен в гъст

BGN 53.14