• Новинка
Цветна хартиена лента DECORA 1/2 x 30 ярда, Благородна лентата за увиване на цветни стъбла за опаковане на букети и цветя diy (тъмно зелена - 2 опаковки)

Цветна хартиена лента DECORA 1/2 x 30 ярда, Благородна лентата за увиване на цветни стъбла за опаковане на букети и цветя

Buyers rating:
BGN 2.49

Налично

★ Две ролка тъмно-зелени цветни ленти – подвижни, трайни и растягивающиеся, не им е толкова лесно да се скъсаУстойчив до цвят, цвят няма да кървят.Комплект от 2 ролки с дължина 60 ярда, увийте всеки ролка с размери 1/2 инча на 30 ярда.Струва тези пари за една стотинка. ★ Цвят – тъмно зелена декорация от лента, може много добре да се комбинира с вашите цветя и листа. ★ Употреба : Можете да използвате цветна лента за цветен дизайн със собствените си ръце, за практикуване на цветя на изкуството, сватбена декорация, опаковане на цветя в цветарски магазин, орнаменти, луксозни кутии, официален Pantone, фотоалбуми и всички неща, които искате да декорирате. ★ Две неща, които трябва да знаете : 1) ще трябва Да се разпъне на филма в хода на работата - ще се вдигне лепкавост.Лентата е покрита с восъчен лепило, което не се активира, докато лентата не продължи, и е залепен само до самата себе си. 2) Отвън, той ще изглежда лош вкус, но оставя за през нощта, и всичко ще е суха на пипане.Периодични прекъсвания за измиване на ръце и елиминират лепкавост. ★ Две ролка тъмно-зелени цветни ленти – подвижни, трайни и растягивающиеся, не им е толкова лесно да се скъса.Устойчив до цвят, цвят няма да кървят.Комплект от 2 ролки с дължина 60 ярда, увийте всеки ролка с размери 1/2 инча на 30 ярда.Струва тези пари за една стотинка. ★ Цвят – тъмно зелена декорация от лента, може много добре да се комбинира с вашите цветя и листа. ★ Употреба : Можете да използвате цветна лента за цветен дизайн със собствените си ръце, за практикуване на цветя на изкуството, сватбена декорация, опаковане на цветя в цветарски магазин, орнаменти, луксозни кутии, официален Pantone, фотоалбуми и всички неща, които искате да декорирате. ★ Две неща, които трябва да знаете : 1) ще трябва Да се разпъне на филма в хода на работата - ще се вдигне лепкавост.Лентата е покрита с восъчен лепило, което не се активира, докато лентата не продължи, и е залепен само до самата себе си.

Подробности

Подобни продукти в категория

Artemio Teflon Ножици 11 см
  • Новинка
Оценки:

Artemio Teflon Ножици 11 см

Използвайте тези тефлонови ножици, за да отрежете самозалепваща хартия и етикети, не се придържа!Матери

BGN 3.48