• Новинка
Дамски Фляжка, Фляжка за алкохол, Фляжка за алкохол PIVHWIR с Кристал капак, 5 грама, Флакони за уиски с бляскаво покритие от неръждаема стомана 304, Скъпа Фляжка за Вино, ?

Дамски Фляжка, Фляжка за алкохол, Фляжка за алкохол PIVHWIR с Кристал капак, 5 грама, Флакони за уиски с бляскаво покритие

Buyers rating:
BGN 3.00

Налично

Опаковката съдържа : фляжку обем 2 5 унции (розово, бяло), 1 фуния, 2 чаши с обем от 30 мл С бункер, за да се улесни наливания на течности.Материал на женската флакони : Изработен е от хранително-вкусовата неръждаема стомана, без ръжда, а фляжка здрава и трайна.Преносим : Женски фляжку лесно да носите със себе си, сложи я в джоба на дънките или чанта.Когато отидете на екскурзия, някъде излезе, пътувате, вие можете да носите със себе си фляжку.Изискани подаръци : лъскав капак за бутилки с кристали, сладък женски флакони, флакони с капаци, изработени от кристал AB, лъскава повърхност от неръждаема стомана са много подходящи като подаръци за семейството, приятелите, сестри и приятелки.Широко приложение : дамски фляжка може да се използва за съхранение на алкохол и алкохолни напитки, като алкохол, уиски, джин, водка, както и на течности, като например вода и напитки. Материал : неръждаема стомана. Капацитет : 5 грама.Моля, обърнете внимание : . Преди употреба измийте вътрешната част на колбата с топла вода.Винаги опорожняйте колба след употреба и внимателно ополаскивайте преди повторното на съдържанието.Красиво блестящо покритие.

Подробности

Подобни продукти в категория

MikroTik RBSXTG-5HPnD-SAr2 SXT SA5 5 Ghz 14dBi L4
  • Новинка
Оценки:

MikroTik RBSXTG-5HPnD-SAr2 SXT SA5 5 Ghz 14dBi L4

RBSXTG5 HPn DSAr2евтин и високоскоростна точка за достъп до безжичен сектор на открито с честота 5 GhzТой е обору�

BGN 1.00