• Новинка
Смесители Матиран Черен Смесител за баня, Месингови Смесители за Вана с Ръчен Душ, Смесители с Двойна Дръжка, Стенен за Баня, A (Размер: Сив)

Смесители Матиран Черен Смесител за баня, Месингови Смесители за Вана с Ръчен Душ, Смесители с Двойна Дръжка, Стенен

Buyers rating:
BGN 26.95

Налично

Ръчен душСмесител за вана : Основният корпус на миксера е изработен от неръждаема масивен месинг, здрава латунная конструкция може да се предотврати корозия на метала и да се направи продуктът по-продължителен, може да се почувствате добро качество след получаването му, съвременен външен вид може да се сравнява всички видове дизайн на вашата баня.Керамични клапан премиум-клас : вентил с керамично тонер касета осигурява дълга и безпроблемна работа.Благодарение на дизайн на смесител за вана за красиво и елегантно изглежда страхотно във вашата баня!Този смесител за мивка в банята е идеален както за домашно, така и за търговска употреба.По-голяма гъвкавост : Ръчен душ с душевым маркуч, за да отговори на нуждите на различните членове на семейството в душата осигурява максимална гъвкавост и подвижност.Уникален дизайн : Дизайнът е с двойна дръжка Стенни конструкция е лесна за използване, чиста и елегантна и елегантен дизайн, и всяко бижу се допълват взаимно.Ръчно душспецификация : Тип миксер : Смесител за вана Вид монтаж : стенен Тип на вентила : керамични клапа с ключ за студена и топла вода : Да Покритие на повърхността : Матово черен Стил : КлассикАтип : Определен вид подкрепа Характеристики : Лесен монтаж и почистване.Идеален за дома и търговска дейност, хотела, вилата.В комплект с водни маркучи и аксесоари.Дръжката на ключа е много лесна и удобна.Проверка на продукт : 1. Нашите продукти се оценяват ръчно, което може да доведе до незначителни грешки в размер на изображение е реален продукт.Въпреки това, поради различните настройки на осветление и на дисплея могат да се появят малки хроматичната аберация. моля, приемете и много ви благодаря 2. Ние поддържаме високи стандарти за качество и се стремим към 100% удовлетвореност на клиента!Моля, свържете се с нас, ако имате някакви проблеми със стока. Ако искате да поръчате големи поръчки, смесени поръчки или за различни продукти, моля не се колебайте да се свържете с нас, за да можем да ви предложим намаления на стоките.

Подробности

Faucet Type:
Bathtub Faucet
Installation Type:
Wall Mounted
Valve Type:
Ceramic Valve
Cold and Hot Switch:
Yes
Surface Finishing:
Matte Black
Style:
Classic
Type:
Fixed Support Type
FEATURES:
Easy to install and clean. :
Ideal for home and commercial,Hotel, villa. :
Complete with water hoses and accessories. :
Handle switch is easy and convenient. :
Product Inspection:
1. Our products are measured by hand, which may be minor errors in size, The image is the real product. However, slight chromatic aberrations may occur due to various lighting and display settings. please understand and thank you very much :
2. We maintain high standards of excellence and strive for 100% customer satisfaction! Please contact us if you have any product problem. :
3. If you want to order large orders, mixed orders or various items, please do not hesitate to contact us so we can offer you product discounts :

Подобни продукти в категория

1бр Новият GX-F8AI GXF8AI
  • Новинка
Оценки:

1бр Новият GX-F8AI GXF8AI

ICexpertопис, основана преди повече от 10 години, е професионалист в областта на електронни компоненти и сре�

BGN 2.00