• Новинка
Комплект детски пръстови отпечатъци, Чернильная уплътнение за детските ръце и крака - 2 опаковки, Определени за детските ръце и крака, комплект за новородено В паме?

Комплект детски пръстови отпечатъци, Чернильная уплътнение за детските ръце и крака - 2 опаковки, Определени за детските ръце

Buyers rating:
BGN 10.80

Налично

【2 опаковки мастило "Детски отпечатък" 】 Осъществяване списък : набор от Детски отпечатък" от 2 опаковки по 2 карти с отпечатъци в опаковката Размер : 3,74x2,2 инча Диапазон на използване на мастило.Той е много подходящ за размера на ръцете и краката деца на възраст 0-6 месеца. Забележка : един и същ мастило тампон, можете да използвате до 2 пъти. 【Безопасен материал】 Тази чернильная възглавница за бебешки отпечатъци на ръцете е изработена от нетоксични и вкус висококачествени материали.По време на използване на ръце и крака на детето не ще се отнасят мастило, ефективно защитава чистотата на кожата на бебето. 【Чистота и лекота в използването на】 Просто поставете хартия или пощенски картички страна с мастило и внимателно поставете дръжката или крак на детето тъчпад за няколко секунди, за да завършите печат.Бързо и безпроблемно комплект за нанасяне на мастилото в ръката си и пръстови отпечатъци го прави много популярен. 【Тампони за отпечатъци от лапите на домашни любимци】 Домашни любимци също са част от семейството!На тези касети подушечках clean лампа също може да бъде отпечатано лапа домашен любимец, така че домашните любимци също могат да станат част от семейните тържества. 【Подарък-сувенир за новородени】 За да увековечават паметта за отпечатках ръце и стоп на новороденото е много важно да ги поздравят пристигане!Това ще се превърне в ценен спомен за детето в бъдеще.Идеална като подарък за парти в чест на раждането на бебето, за бъдещите майки.

Подробности

Подобни продукти в категория