• Новинка
LMDZ 4 бр. Комплект инструменти за ротационен Нож С 45 мм Роторен Нож A5, Подложка За Рязане, Стоманена Линийка, Портновские Ножици За Бродерия от кожа - (Цвят: тип 2)

LMDZ 4 бр. Комплект инструменти за ротационен Нож С 45 мм Роторен Нож A5, Подложка За Рязане, Стоманена Линийка, Портновские

Buyers rating:
BGN 3.00

Налично

Цвят : тип 2 Тип на набиране : ДА.Материал : Пластмаса + неръждаема стомана.Номер на модел : SUP-01011-SUP-01012. Произход : Китай. Тип на набиране : ДА.Материал : Пластмаса + неръждаема стомана.Номер на модел : SUP-01011-SUP-01012. Произход : Китай.Пряка линия от неръждаема стомана, изработен от материал от неръждаема стомана, може да се използва в продължение на дълго време.Ултра тънък, лек, точен и професионален измервателен инструмент2.Подложка за рязане също може да направи работата за рязане на по-лесна и гладка, и вие можете лесно да изрежете права линия на черга за рязане без владетел.Въртящ се нож, С помощта на бутона за сигурност нож може да се заключва на място и да се отстранят, за безопасно съхранение. Това е чудесен подарък за всички, които обичат да занаяти, изработени ръчно, например, за родителите, семейството, приятелите.Технически характеристики : тип 11x подложка за рязане на PVC A5 1 x стоманена линейка1х Сачмен нож с въртящ се нож с кръгла форма, Вид 21x подложка за рязане на PVC A5 1 x стоманена линейка1х сачмен нож с въртящ се нож с кръгла форма 1 x портновские ножици моля, Обърнете внимание, че острието е много остро, моля, свържете се с него внимателно.При използване на нож за хартия, моля, носете предпазни очила и ръкавици.Моля, подредете нож след употреба.Моля, съхранявайте в място, недостъпно за деца.Характеристики на продукта : Тип на набиране : Да, Материал : пластмаса + неръждаема стомана, Номер на модела : SUP-01011-SUP-01012 Произход : континентален Китайназвание : А прорезна инструментфункция : Набор от въртящи се режещи лезвийпригодность : Кожевенный шевни инструментцвет : както е показано на картинката Броя : 3 бр. дума 1 : Шевни ножици дума 2 : подложка за рязане на PVC Ключова дума 3 : Набор от ножове за рязане на мозайка шиене Ключова дума 4 : Инструменти за антични шиене.

Подробности

Подобни продукти в категория