• Новинка
Аксесоари за работния плот Didiseaon Ратанови Кошница за Плодове Плетени Купички За Съхранение на Пластмасови Ракита Сервировочная Кошница Чаши с Дръжка и Декоративн?

Аксесоари за работния плот Didiseaon Ратанови Кошница за Плодове Плетени Купички За Съхранение на Пластмасови Ракита

Buyers rating:
BGN 7.97

Налично

Произведено от висококачествен материал, е продукт на различна здравина и трайност за използванеПодходящ за всички видове закуски, плодове,. Различно е просто и естествено, външния вид, който е пълен с естествена красота.Декоративна кошница от ракита за съхранение, придающая повече чар и красота на пространството на вашата стая.Впечатляващ ретро дизайн, предназначен за оформяне на хотели и спални.Благодарение на плоскому и устойчиво основата му могат да бъдат постоянно да поставите на плавен работния плот.Дръжка дизайн удобен.Произведено от висококачествен материал, е продукт на различна здравина и трайност за използване.Подходящ за всички видове закуски, плодове,. Различно е просто и естествено, външния вид, който е пълен с естествена красота.Декоративна кошница от ракита за съхранение, придающая повече чар и красота на пространството на вашата стая.Впечатляващ ретро дизайн, предназначен за оформяне на хотели и спални.Благодарение на плоскому и устойчиво основата му могат да бъдат постоянно да поставите на плавен работния плот.Дръжка дизайн удобен.Ракита, кошница за плодове Удобна кошница с дръжка за плодове Тенис на контейнер за съхранение на плодове Характеристики-Размер : 25,50 X20,00 X20,00 см; -Материал : PP; Осъществяване включва 1 количка.

Подробности

Подобни продукти в категория

ROOTOTE(ルートート) Лу Гербидж
  • Новинка
Оценки:

ROOTOTE(ルートート) Лу Гербидж

Няма да завършиВисочина 15,7 x Широчина 11,8 x дълбочина 7,9 инча (40 x 3.Тегло : 4,6 oz (130 g).Дължина на дръжката : 9,1 и�

BGN 2.00