• Новинка
8 мм Бронзова Бутон С Кръгла Глава, Отвертка, Родословни, Винтове с Глава с Монах, Нитове, Шипове, Декор, Катарами За Нокти, Чанта, Обувки, Кожени Изделия, Шивашки Аксе?

8 мм Бронзова Бутон С Кръгла Глава, Отвертка, Родословни, Винтове с Глава с Монах, Нитове, Шипове, Декор, Катарами За Нокти,

Buyers rating:
BGN 3.33

Налично

Пратката включва : 15 бр спойка с кръгла глава.Диаметър : 8 мм; Цвят : бронз.Изработен от висококачествени материали, той притежава отлична здравина и надеждност.Изящна изработка, безопасно, сигурно и издръжлив.Лесен за инсталиране и използване, могат да отговорят на различни нужди, са практични и лесно ръжда.Много подходящ за колани, портмонета, облекла, обувки, ленти за часовници, кожени изделия, ръчно изработени и занаяти собствените си ръце.Пратката включва : 15 бр. спойка с кръгла глава.Диаметър : 8 мм; Цвят : бронз.Изработен от висококачествени материали, той притежава отлична здравина и надеждност.Изящна изработка, безопасно, сигурно и издръжлив.Лесен за инсталиране и използване, могат да отговорят на различни нужди, са практични и лесно ръжда.Много подходящ за колани, портмонета, облекла, обувки, ленти за часовници, кожени изделия, ръчно изработени и занаяти собствените си ръце.Технически характеристики на продукт : Диаметър : 8 мм Цвят : бронз Количество : 15 бр. е Много подходящ за колани, портмонета, облекла, обувки, ленти за часа, кожа са ръчно изработени и занаяти.Те са лесни за инсталиране и използване, могат да отговорят на различни нужди, практични и не са податливи на корозия. Забележка : поради ръчно измерване се допуска отклонение 1-3 mm. Благодаря ви за вашето разбиране.

Подробности

Подобни продукти в категория