• Новинка
Елегантен калъф за контактни лещи QYER, лесен и прозрачен калъф за лещи за очи, 3 чифта пътни чанти за контактни лещи за индивидуално преносимо съхранение (Размер: 3 Пр?

Елегантен калъф за контактни лещи QYER, лесен и прозрачен калъф за лещи за очи, 3 чифта пътни чанти за контактни лещи за индивидуално

Buyers rating:
BGN 30.54

Налично

ИЗПОЛЗВАНЕ на ПРОДУКТА : пътен калъф за обектива за почистване, дезинфекция и съхранение на различни видове контактни лещиКОМПАКТЕН и ЛЕК : носете със себе си най-сладкото калъф за контактни лещи.ПРИЛОЖИМИ СЦЕНАРИИ : калъф за обектив подходящ за дома, офиса, пътувания и други дейности.ЛЕСНО РАЗПОЗНАВАЕМИ : Обличане на желания контакт в дясно (или ляво) окото е много просто, защото горната част на нашия клас калъф за поставяне на контактни лещи е цветово кодиран, така че винаги да знаете, коя от тях е ляв и кой десен.ЕРГОНОМИЧЕН ВРЪХ : Калъф за дневни контактни лещи сигурно се затваря, така че можете да го поставите в чанта, портфейл или преносим контейнер.ИЗПОЛЗВАНЕ на ПРОДУКТА : пътен калъф за обектива за почистване, дезинфекция и съхранение на различни видове контактни лещи.КОМПАКТЕН и ЛЕК : носете със себе си най-сладкото калъф за контактни лещи.ПРИЛОЖИМИ СЦЕНАРИИ : калъф за обектив подходящ за дома, офиса, пътувания и други дейности.ЛЕСНО РАЗПОЗНАВАЕМИ : Обличане на желания контакт в дясно (или ляво) окото е много просто, защото горната част на нашия клас калъф за поставяне на контактни лещи е цветово кодиран, така че винаги да знаете, коя от тях е ляв и кой десен.ЕРГОНОМИЧЕН ВРЪХ : Калъф за дневни контактни лещи сигурно се затваря, така че можете да го поставите в чанта, портфейл или преносим контейнер.История докосва сърцата на хората детайли; работа постига успех благодарение на детайла; добро съкровище покорява сърцата на подробности . качество, на което може да се докосне, уникалност, която не може да се копира.Ние сме готови да носят вашия изискан вкус по пътя на развитие и да създаде по-добър свят!Проста и чиста калъф за контактни лещи, темперамент, умен и лек, се изпраща на проекта, излиза навън, под проста външност се крие милото сърце. Прост, но красив, малък модел. Лесно е опакован, удобен за носене Име на продукта : прозрачен калъф за контактни лещи Спецификация на продукта : 65*43*27 мм Цвят на продукта : сребрист, жълт, розов Материал : пластмаса Тегло на продукта : около 21,6 г.

Подробности

65*43*27mm:
Product color:
silver, yellow, pink
Material:
plastic
Product weight:
about 21.6g
Your satisfaction is the greatest support for the shop! I also hope that you will pass on our good reputation to friends around you, and share this happiness and trust with them. welcome next time! I wish you happiness and a good mood every day. :

Подобни продукти в категория