• Новинка
Хелоуин Домашен Любимец Крило на прилеп Котка Куче Костюм на Герой от Екшън филм Домашен Любимец Крило на прилеп, за Хэллоуинской Партита Cosplay Украса за Котки, Куче?

Хелоуин Домашен Любимец Крило на прилеп Котка Куче Костюм на Герой от Екшън филм Домашен Любимец Крило на прилеп,

Buyers rating:
BGN 10.13

Налично

【Идеален костюм за домашни любимци на Хелоуин】 - Крила на прилеп и костюм на герой на русия - чудесен аксесоар за cosplay, в която кучето и котката ще изглежда много смешноИ това със сигурност ще привлече вниманието на околните, когато вашият домашен любимец наденет това крило на прилеп или костюм на герой от екшън филм, когато вашият домашен любимец наденет това крило на прилеп или костюм на герой от екшън филм.Дори когато выгуливаете кучето си, можете да я видя отдалеч, уникален дизайн прилеп улеснява идентификация на вашите домашни любимци по време на парти. 【Регулируем дизайн на велкро】-Изчерпателна информация за различни характеристики на тялото на домашни любимци, вградена удобна велкро, лесно да се побере под подходящ размер за вашите домашни любимци.Крило на прилеп, изработено от филц с дебелина 5 мм, за да се дълго време да запази формата на прилеп.Този костюм с крила на прилеп, има две войлочных колан, които могат да се регулират, така че те са добре пасват на различни домашни любимци.Костюм на герой от екшън за кучета е регламентирана самозалепваща се лента около врата, което е удобно за носене на вашето куче. 【Специална рокля за домашен любимец на Хелоуин】 - Специален дизайн на черна прилеп - символ на Хелоуин, който позволява на вашия домашен любимец да се носи костюм Mysteriouss и да отидете заедно на парти в чест на Хелоуин.Забавен костюм-крило на прилеп, за домашни любимци чудесно за Хелоуин, парти по случай рождения ден или за всяко събитие, където искате просто да се забавлявате.Моля, не забравяйте : вашият домашен любимец също обича Хелоуин!Той веднага ще се запали парти, превръщайки се в звездата на празници и да се приведат много удоволствие на всички около вас. 【Лесен за носене】 ультралегкий костюм с крила на прилеп осигурява удобно носене, за да не се избави от много неприятности домашни любимци, велкро му позволява постоянно да се изтощава, за да не падне по време на ходене или тичане.Материала е с добро качество позволява на кучето удобно да се обучават на улицата, и тя вече не се зимния студ, запазва вашето куче прохлада и привлекателност. 【Изберете правилния размер】 Три размера-от S до XL. Моля, при закупуване на съсредоточете се върху линия и хронометър.Тъй като е ръчно измерване, моля, се допуска разликата в 2-3 виж ако си кучета от различни размера или с широки гърди, помислете за избора на размер.

Подробности

Packaging bag:
8.66*4.33*2.75 inch (length*width*height).
Weight:
0.2 pound.
Material:
polyester fiber.
Applicable scene:
Halloween party, pet fashion show, pet dog party, etc.
Package includes:
1 x Dog Costume:
1 x Cape:
1 x Wig(exposed ears):
It’s time to trick or treat on Halloween!:
Bat Wings Specification:
Size Chart (Inch):
- Small:
Around Neck 13-16; Chest 17-22.
- Medium:
Around Neck 15-20; Chest 22-26.
- Large:
Around Neck 20-24; Chest 30-34.
1.Suitable Pet:
Perfect for most small medium large funny dogs and cats
2. Color:
Black Bat
3. Material:
Halloween costume for pets dog is made in sturdy non- toxic tasteless felt material. High quality, non- lint. Light and non- deformation, also very easy to clean up.
4. Detail:
Adjustable velcro built in convenient fast velcro, it’s easy to adjust it to a right size for your pets.
5. Occasion:
Halloween dress up party, Halloween costumes for pet, pet carnival, Christmas gift, Halloween pet costumes, photos shoots, fun party days, daily gatherings, holiday or regular wear and any occasion where pets can be present.
Turn your lovely funny pooch dress up as a fun character! :

Подобни продукти в категория