• Новинка
Xnuoyo 2 опаковки, играчки-люлка за Пилета, Натурална Китайската Поставка за Пилета от Senticosus Ясен, Играчка за Кокошките, Аксесоари за Пилето, Играчки, Люлки за Кокошкит?

Xnuoyo 2 опаковки, играчки-люлка за Пилета, Натурална Китайската Поставка за Пилета от Senticosus Ясен, Играчка за Кокошките,

Buyers rating:
BGN 0.67

Налично

【Висококачествени материали】 : Играчката е изработена от естествен китайски senticosus пепел и украсена с разноцветни мъниста и малки звънчета на веригата здрава, нетоксичная и гигиеничная, без лепило, пластмаса. 【Лесно подвешивается】 : Люлка за пилета от дърво с висящи на една кука, и вие можете лесно да ги затвори в горната част на клетките, чрез завъртане на куката.това позволява домашен любимец да се люлее на люлка.Играчка-люлка за пилета, изработен от изключително здрав материал. 【Идеалното място за почивка на домашни любимци】 : Дървена играчка-люлка ръчно изработени, която държи на птиците над земята и ги прави по-безопасни.Това е идеалното място за това, че вашият домашен любимец може да укачиваться, да дъвче, да играе и лазать, намаляване на скуката, без да яде и създава за него една релаксираща и комфортна обстановка. 【Информация за размера на】:Вие ще получите 2 играчки-люлка за пилета, 45 см /17,72 инча x 31 см /12,2 инча големи размери, подходящи за пилета от всички възрасти и от всички породи Тегло : около 150 г × 2 (моля, имайте в предвид, че сглобяеми изделия, дебелината и теглото на всяка част се различават). 【Широко приложение】 : Не само идеално място за почивка пилета, папагали, хамстери, един gerbil, за да се люлее, да играе, лазать и дъвче, лесно се инсталира в клетката, но и за средни и големи птици-папагали, като ара.

Подробности

Подобни продукти в категория