• Новинка
Затвори вратата на кабинета чекмеджето за отваряне на Системата Хонорар Буфер на Газта Инструмент WXV се Продава Система за заключване на вратите на Гардероба Врат?

Затвори вратата на кабинета чекмеджето за отваряне на Системата Хонорар Буфер на Газта Инструмент WXV се Продава

Buyers rating:
BGN 5.36

Налично

Цвят : както е показано на фигурата Система Push to open, може да се използва в килера, выдвижном кутия, както и в друга мебели, наистина замяна на дръжката, не е нужно да инсталирате дръжка отново. Тази система "тласък към отваряне на" осигурява меко и пълното затваряне на вратата.Буфер меко затваряне на усъвършенствано стил. Монтаж : можете да го инсталирате в долната част на гардероба, невидима от външната страна, само първо закрепете конзолата и го включете поршневую тръбата, и толкова просто. Цвят : както е показано. Система Push to open, може да се използва в килера, выдвижном кутия, както и в друга мебели, наистина замяна на дръжката, не е нужно да инсталирате дръжка отново. Тази система "тласък към отваряне на" осигурява меко и пълното затваряне на вратата.Буфер меко затваряне на усъвършенствано стил. Монтаж : можете да го инсталирате в долната част на гардероба, невидима от външната страна, само първо закрепете конзолата и го включете поршневую тръбата, и толкова просто.Поръчка по индивидуална заявка : Да. Затвори вратата на гардероба, чекмеджето, разкриваща Системен инструмент за определяне на буфер на газта WXV Sale Features : 1. Система Push to open, може да се използва в помещения, повдигащи кутии, както и в друга мебели, наистина замяна на дръжката, не е нужно да инсталирате дръжка отново. Тази система "тласък към отваряне на" осигурява меко и пълното затваряне на вратата.Буфер меко затваряне на усъвършенствано стил. Монтаж : можете да го инсталирате в долната част на гардероба, невидима от външната страна, само първо закрепете конзолата и го включете поршневую тръбата, това е толкова просто.Технически характеристики : Материал : неръждаема стомана + пластмаса Употреба : за врати, шкафове, чекмеджета Забележка : Действителният цвят може да се различават леко от снимките, поради друг монитор и светлинния ефект.1 x Врата амортисьор Характеристики на елемента : Поръчка : Да Номер на модела : GW4746 Diy Консумативи : Деревообработкасертификация : няма Произход : континентален Китайтип : Вратата се затвори и една врата по-близо Номер на модела : 169007.

Подробности

Подобни продукти в категория

+d нож за хартия birdy бял d-670-WH
  • Новинка
Оценки:

+d нож за хартия birdy бял d-670-WH

Размер : 4,0 х 3,8 х 1,8 инча (101 х 9,7 х 45 Тегло на продукта : около 0,4 грама (10.Произведено в Япония.Дизайнер : Йох�

BGN 7.27