• Новинка
YNFNGXU Имитация на Изкуствена Пластмаса Фалшив Тревата Завод Фон на Стената Украса на Градината Оградата е Зелено Растение Реалистично Украса на Градината Лист на С?

YNFNGXU Имитация на Изкуствена Пластмаса Фалшив Тревата Завод Фон на Стената Украса на Градината Оградата е Зелено Растение

Buyers rating:
BGN 1.33

Налично

✔[Опции] 1 Материал : пластмаса 2. Размер : 60*40 см 3. Дебелина : около 4-7 виж ✔ [Здрав] : Лесен за почистване, е здрава и не е податлива на влиянието на климата; не променя цвета си и лесно се съчетава с други цветове.Ярки цветове и уникална форма. ✔ [Удобство] : Ниски експлоатационни разходи, без необходимост се полива - идеалният избор за тези, които нямат достатъчно време за грижи. ✔ [Лесен монтаж] : Може лесно да бъде монтиран към всеки дървена конструкция или ограждению от връзките във веригата.Включва зелени крепежни елементи за аксесоари.Използвайте ножици, за да лесно да се намали, да установи и да даде форма навсякъде. ✔ [Следпродажбено обслужване] : Нашето желание е 100% задоволително обслужване.Ако имате някакви въпроси относно нашата изкуствена пластмаса стената от изкуствена трева, моля, не се колебайте да се свържете с нас, ние ще ви служи от сърце!. Материал : пластмаса 2. Размер : 60*40 см 3. Дебелина : около 4-7 виж ✔ [Здрав] : Лесен за почистване, е здрава и не е податлива на влиянието на климата; не променя цвета си и лесно се съчетава с други цветове.Ярки цветове и уникална форма. ✔ [Удобство] : Ниски експлоатационни разходи, без необходимост се полива - идеалният избор за тези, които нямат достатъчно време за грижи. ✔ [Лесен монтаж] : Може лесно да бъде монтиран към всеки дървена конструкция или ограждению от връзките във веригата.Включва зелени крепежни елементи за аксесоари.Използвайте ножици, за да лесно да се намали, да установи и да даде форма навсякъде. ✔ [Следпродажбено обслужване] : Нашето желание е 100% задоволително обслужване.Ако имате някакви въпроси относно нашата изкуствена пластмаса стената от изкуствена трева, моля, не се колебайте да се свържете с нас, ние ще ви служи от сърце!.

Подробности

Подобни продукти в категория