• Новинка
4 БР. Великден Дървена Таблични Знак, Централните Елементи на Масата с Великден Заек, Пролетно Плот, Цветна Маса за Лов на Великденски Яйца, Централните Знаци, за да ?

4 БР. Великден Дървена Таблични Знак, Централните Елементи на Масата с Великден Заек, Пролетно Плот, Цветна Маса за Лов на

Buyers rating:
BGN 2.33

Налично

?【Страхотна ценна опаковка】 Вие ще получите 4 бр дървена декорация за великден на масата в 4 различни стилове, с размери около 21 * 10 см / 8,26 * 4 инча, които са подходящи размери за декорация на масата или рафтове; различни стилове и достатъчно на брой, за да отговарят на вашите нужди. ?【Висококачествени материали】 Нашата маса happy Easter изработени от здрав дърво с дебелина 4 мм, а на дървена основа е в състояние надеждно заключване на великден в цилиндър; него не е лесно да се прекъсне, на нея са нанесени ясни мотиви и ярки цветове, които са подходящи за продължителна употреба. ?【Възхитителен дизайн】 4 прекрасни централни елемента на великден тапети изпълнени по наш собствен дизайн с помощта на много скъп елементи Великден; Щастливи великденски яйца и зайчета, Здравей пролет, камион и заек, на лов за яйца; Отлични за създаване на светлата празнична атмосфера. ?【- Добри декорация】 Тези изискани плочки с великден заек - чудесен избор за Великден и през пролетта, за декорация на маса, нощни шкафчета, на тезгяха, рафтове; и това е смислен подарък за семейството, приятелите, колегите и други. ?【Широко приложение】Великденски дървени декорации за партита лесни за монтаж, е необходимо само да вмъкнете дъската в дървена рамка, те ще станат привлекателно допълнение за сладък домашни партита, декорация на камината, празнична маса; те лесно ще привлече вниманието на вашите гости и ще остави на тях дълбоко впечатление.Търсите нещо, което ще добави празничната атмосфера на вашето пасхалната вечеря?Този набор от сладки и атрактивни дървени плотове, ще се превърне за вас добър избор, който хваща окото и интересен.

Подробности

Подобни продукти в категория