• Новинка
Cabilock Кухненски Портретно Дървена Хх см Черна U-Образна полици за съхранение на книги в банята лавица за книги, за книги / носители/ cd/DVD в Спалнята Дървена стойка за П?

Cabilock Кухненски Портретно Дървена Хх см Черна U-Образна полици за съхранение на книги в банята лавица за книги, за

Buyers rating:
BGN 12.22

Налично

СТЕНЕН ПЛАВАЩИ РАФТОВЕ - Плаващи рафтове за баня с Малки размери и с добър капацитет, за да се настанят максимално книгаПЛАВАЩ bookshelf - Монтиране на багажник за спални Съхранява, упорядочивайте и демонстрируйте свои DVD-та и книги.ПРОСТА ДЪРВЕНА ПОЛК - Лесно се инсталира, пробиват две дупки в стената и поставете в тях винтове, а след това да завършите инсталацията.ЕТАЖЕРКА ЗА СТЕНЕН МОНТАЖ-през цялата монтиране на багажник за изложбата стоки е Изработена от естествено дърво и добре обработена, за да бъде гладка, vi, през Цялата монтиране на багажник за ИЗЛОЖБАТА стоки-Лесен и практичен дизайн може лесно да се комбинира със стил на оформяне.СТЕНЕН ПЛАВАЩИ РАФТОВЕ - Плаващи рафтове за баня с Малки размери и с добър капацитет, за да се настанят максимално книга.ПЛАВАЩ bookshelf - Монтиране на багажник за спални Съхранява, упорядочивайте и демонстрируйте свои DVD-та и книги.ПРОСТА ДЪРВЕНА ПОЛК - Лесно се инсталира, пробиват две дупки в стената и поставете в тях винтове, а след това да завършите инсталацията.ЕТАЖЕРКА ЗА СТЕНЕН МОНТАЖ-през цялата монтиране на багажник за изложбата стоки е Изработена от естествено дърво и добре обработена, за да бъде гладка, vi, през Цялата монтиране на багажник за ИЗЛОЖБАТА стоки-Лесен и практичен дизайн може лесно да се комбинира със стил на оформяне.Списък на пакетите 1 x Полк U-образна форма Характеристики - Размер : 30x15x1 плаващ шелф за хола. - Материал : Дърво стъкло плаващи рафтове - Малък размер, с добра товароносимост възможно най-доброто съхранение на книги съответстващи на полк. - Тя е изработена от естествено дърво и добре обработена, за да стане гладка и декоративни стенни рафтове за показване. - Дръж, упорядочивайте и выставляйте си DVD-та, - и книги на висящ рафт. - Най-лесният и практичен дизайн може лесно да се комбинира със стил на оформяне на декоративни стенни съхранение. - Лесна инсталация : пробиват две дупки в стената и поставете в тях винтове, а след това да завършите инсталацията стенни рафтове за спалня.

Подробности

Подобни продукти в категория

Банка (5,4 х 17 х 5,4 см) за шоколад
  • Новинка
Оценки:

Банка (5,4 х 17 х 5,4 см) за шоколад

Шоколад 5,3 х 17 х 5,3 виж Предмет на аксесоари за дома : ЛодкаМарка : DKD Home Decor.Шоколад 5,3 х 17 х 5,3 виж Предмет на

BGN 1.67