• Новинка
Шиен Вентилатор, Безлопастный на Шийката на Вентилатор, Акумулаторна батерия за Преносим Вентилатор, Персонален Вентилатор, микрофон, 3 Скорости, 4000 mah, USB, Регулиру?

Шиен Вентилатор, Безлопастный на Шийката на Вентилатор, Акумулаторна батерия за Преносим Вентилатор, Персонален Вентилатор,

Buyers rating:
BGN 8.62

Налично

? 【 ЗАЩО ПРЕНОСИМ МАТОЧНАТА ФЕН MAZAL? 】 Нашата преносима конструкция на вентилатора дава възможност да се освободи ръката си и се насладете на хладен вятър по всяко време, нашата технологичная конструкция въздуховод повече и може да генерира по-мощен въздушен поток, което го прави по-издръжлив и удобен, той е идеален за използване по време на ежедневните си занимания като готвене, работа, офис, пътуване, фитнес зала, спорт и всичко, което можете да си представитеНай-новият фен на шийката на mazal fashion е оборудван с led подсветка, за да можете да наточи си бриз!. ✅ 【СИГУРЕН, лесен И безшумен 】 безлопастный на шийката на фен Mazal при това, не отделя топлина, а висока технология безлопастного вентилатор осигурява безопасно използване длинноволосых коса, без вълна.Той тежи само 7,2 унции.Генерира общо 29 децибела, което го прави много тих и удобен за употреба.Изработен е от екологично чист ABS-пластмаса и силикон.Това носене на шийката на фен идеален за цялото семейство, те могат безопасно да използват малките деца и възрастните хора!!. ? 【 Мощен И готино! включен е кабел, USB 】 акумулаторна вентилатор, лесно се зарежда от компютър, зарядно за телефон, захранващ блок, на лаптоп и т. Вградената батерия ще ви осигури 3-9 часа на хладно (в зависимост от различна скорост). 3 скорост на вятъра може да се регулира в съответствие с избрания от вас режим на хладен вятър. ❄️【 СЪХРАНЯВАЙТЕ на прохлада, докато изглежда ГОТИНО 】? Стилен външен вид на нашия удар на вентилатора, което го прави идеален за използване в много случаи, като например пазаруване, пътуване, къмпинг, ежедневна разходка, шофиране, спорт, на закрито и на открито, фитнес зала и много други!Изненадайте вашите близки това е идеалният подарък за деня на бащата, майка, дядо и т. Винаги са на мода благодарение на отлично выглядящей слушалките и необичаен дизайн!!. ? 【 100% УДОВЛЕТВОРЕНОСТ Или ВРЪЩАНЕ на ВАШИТЕ ПАРИ 】?!Ние сме сигурни, че нашите продукти ще направят живота ви по-комфортен.

Подробности

Подобни продукти в категория