• Новинка
Маркуч за гуми HIYITKS 20 Инча с адаптер за изпомпване, Фиксирующим Въздушния патрон, Преносим Клапанов Скоба и Месингови Соединителями за Обслужване на автомобили, Мо?

Маркуч за гуми HIYITKS 20 Инча с адаптер за изпомпване, Фиксирующим Въздушния патрон, Преносим Клапанов Скоба и Месингови Соединителями

Buyers rating:
BGN 6.59

Налично

? Гумата маркуч с адаптер за изпомпване, преносим клапанов скоба и месингови соединителями за обслужване на автомобили, мотоциклети, мотори и камиони ?Гумата маркуч с адаптер за изпомпване, преносим клапанов скоба и месингови соединителями за обслужване на автомобили, мотоциклети, мотори и камиони. ? Широко приложение : Нашият маркуч за изпомпване на гуми разнообразни и могат да бъдат директно свързани към вашия помпено маркуч.Подходяща за помпане на гуми на различни мотори, мотоциклети, леки автомобили, автобуси, товарни и инвалидни колички, както и за връзка на въздушно компрессорам. ? Устойчивост на високо налягане : Изработен е от външно плетеного маркуч за помпане, устойчив на високо налягане, тя е здрава и издържа на натиск до 300 паунда на квадратен инч, което надминава конектори с резба или защелкивающимся на стена.Това означава липса на загуба на въздух при опит да откачите маркуча за изпомпване. ? Лесна инсталация : Въздушен маркуч с врата вентила на гумата е лесен за инсталиране.Просто накрутите единия край на маркуча на помпата, а другата поставяне на диска за помпане на вратата на вентила на гумата, след това започнете да изпомпват.Когато трябва да се изпомпва въздуха, просто затегнете въздушна форсунку на винтовом соединителе помпа. ? Гумата маркуч с адаптер за изпомпване, преносим клапанов скоба и месингови соединителями за обслужване на автомобили, мотоциклети, мотори и камиони. ?Гумата маркуч с адаптер за изпомпване, преносим клапанов скоба и месингови соединителями за обслужване на автомобили, мотоциклети, мотори и камиони. ? Широко приложение : Нашият маркуч за изпомпване на гуми разнообразни и могат да бъдат директно свързани към вашия помпено маркуч.Подходяща за помпане на гуми на различни мотори, мотоциклети, леки автомобили, автобуси, товарни и инвалидни колички, както и за връзка на въздушно компрессорам. ? Устойчивост на високо налягане : Изработен е от външно плетеного маркуч за помпане, устойчив на високо налягане, тя е здрава и издържа на натиск до 300 паунда на квадратен инч, което надминава конектори с резба или защелкивающимся на стена.

Подробности

Подобни продукти в категория