• Новинка
четка за тоалетна Четка за почистване на тоалетната чиния Симпатична четка за тоалетна с дълга дръжка и керамични основание за лесно съхранение набор от тоалетни ?

четка за тоалетна Четка за почистване на тоалетната чиния Симпатична четка за тоалетна с дълга дръжка и керамични основание

Buyers rating:
BGN 2.67

Налично

Подходящи за къщи, хотели, апартаменти и други места ? Продуктът е нова форма, симпатичното и щедри, лесно и практично, а и има различни цветове. ? Глава на четка има среден размер, и тя не поцарапает тоалетна чиния, дори ако корона четки ще почистите тоалетната чиния с голяма сила. и в нея не е лесно да объркат коса и други чужди предмети.Не е нужно да се притеснявате за този проблем почистване след всяка употреба четка за тоалетна. ? Гъста четина дълбоко почиства трудно достъпните участъци бортика тоалетна.Когато четка за зъби не се използва, поставете го в отделен титуляр.Диск предотвратява попадането на пръски в ръцете си и служи на капака, когато четката се съхранява във вътрешността на притежателя. ? Продуктът е осигури продължителен дръжка, която отговаря на растежа на човешкото тяло, което е по-удобно и бързо за използване.MRXFN силен и здрав.Това ще позволи да се поддържа чистота на тоалетна и баня в къщата изобщо таймс".Name : Четка за тоалетна Материал : Керамика Употреба : за декорация, подарък, география Размери : дължина-15,5, ширина 9,5, височина 33; дължина 6,1, ширина 3,7 височина 12,9 Тегло : 550 грама съдържание на Пакета : 1. Моля, проверете размера, преди да купите.Поради ръчно измерване ще бъде грешка около 0-3 см, моля, приемете 2. На други стоки, с изключение на стоки на фотографии3, не. Моля, обърнете внимание, че поради различни монитори може да има малки различия в цвета, моля, разберете. Посочените данни са само за справка.Размер се измерва ръчно.Всяка променлива може да бъде различна.Моля, обърнете се към самия продукт. Ако откриете някакви проблеми с нашите продукти, моля не се колебайте да се свържете с нас по електронна поща, ние ще решим проблема възможно най-скоро. Ще се радваме на вашите коментари, за да можем да ви предоставим най-добрите продукти и услуги.Това ще ви позволи постоянно съдържа вашата wc и баня за чистота.

Подробности

Подобни продукти в категория